Műsorújság
RTL Most

Szabados Ági Szellővel nosztalgiázik

Szabados Ágnes, a Híradó műsorvezetője régi képet posztolt Facebook-oldalán. De vajon mit csinált 3 évvel ezelőtt Ági és Szellő István?
Korábban a Story Extra stábja látogatta meg a gyönyörű műsorvezetőnőt a Híradó szerkesztőségében, természetesen váratlanul.

Tudták például, hogy Ági korábban versenytáncolt? És azt, hogy ha épp nem műsort vezet, riporterként dolgozik?Szabados Ági rengeteg képet posztol közösségi oldalára, a rajongók nagy örömére.

Láthatjuk Pataki Zitával és D. Tóth Andrással a sminkszobában:A Híradó operatőreivel pózolva, akik bár nem látszanak az adás alatt, nélkülözhetetlen a munkájuk:Sőt, Ágit láthattuk már lélegzetelállítóan szép menyasszonyi ruhában is:A híradós ma, a tavasz első napján egy 3 évvel ezelőtti fotót posztolt, amin kollégájával látható.
 

„Na mit találtam? Szellőt interjúvoltam meg a híradózásról 3 éve. Akkor még álmomban sem gondoltam volna, hogy egy évvel később kollégák leszünk.
Az internet valóban mindent megőriz!”

 


Szellő István, a sármos műsorvezető és Erős Antónia nem rég a Zootropolis című mesefilm kapcsán nyilatkoztak az állati híradózásról, ugyanis a Disney legújabb animációs meséjében ők is fontos szerepet kaptak.
 

A videóért kattints a képre!

Bár a híradós nem szívesen beszél magánéletéről, 2015-ben bombaként robbant a hír, hogy Szellő és Gubik Ági, a Barátok közt sztárja egy párt alkotnak.
 
A sorozat Berényi Ágnese és Szellő István a héten együtt érkeztek az ország egyik legnívósabb díjátadó gálájára, ugyanis Ági jelölve volt az év színésznőjének járó díjra. Az RTL Klub sztárjai le sem tagadhatják, hogy oda vannak egymásért.Fotók: Facebook

Legnézettebb videók