Celebklub

Gubík Ági kiégett színésznőt alakít a színpadon

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 16. 11:00

A Barátok közt sztárjai, Gubík Ági (Ágnes) és Hajnal János (Kristóf) egy kétszereplős darabban játszanak együtt, ami mindkettejük számára életük egyik legjelentősebb szerepe. A nézőnek feledhetetlen élményben van része a feszült, kiélezett helyzetek miatt.

János egy pincért alakít, akit ahhoz a kiégett színésznőhöz (Gubik Ági) sodor az élet, akiért már évek óta rajong. A darab egy szállodai szobában játszódik, ahol a kétségbeesett színésznő érdeklődését felkelti a titokzatos a férfi…

A kétszemélyes előadás mindkettő fél számára hatalmas kihívás, hiszen nincs díszlet, csak kevés berendezés: minden a színészi alakításukon múlik! A bemutató és az előadások nem mindennapi helyszínen, a Zsámbéki Színház -és Művészeti Bázis egyik hangárjában elevenítették meg a különös páros történetét.

„Óriási kihívás ez a szerep! Az egyik legnagyobb a pályám során!” – nyilatkozta Ági a Story Extrának.


Hajnal János is hasonlóképpen vélekedik az előadásról, ráadásul egy megdöbbentő pillanatra is sor kerül:

A színész ugyanis anyaszült meztelenre vetkőzik a színpadon!

A színész nehéz pillanatnak érzi a pucér jelenetet, és elárulta: egészen a bemutatóig nem vetkőzött le, ennek ellenére a meztelenség lenyűgöző szabadságérzetet ad az általa megformált karakternek. Sőt, a színész ruha nélkül még motorra is pattan, és azon száguld ki a „színpadról”.

Aki lemaradt az előadásról, egy percig se búslakodjon: szeptembertől Budapesten is megnézheti a darabot!  

Addig is itt egy kis ízelítő:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Barátok közt#hajnal jános#színház#meztelen

Címlapról ajánljuk