Celebklub

Sebestyén Balázs: ˝mekkora barom vagyok én˝

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 11. 14:43

A műsorvezető és kisfia nagy ijedtségen vannak túl...

Balázs, Jani és Feri rádióműsorának hallgatói ma reggel egy igen megrázó történetre ébredettek. Kiderült ugyanis, hogy a Gyertek át! műsorvezetője kisfiával, a hétéves Benettel úgy döntöttek, hétvégén tekernek egy nagyot a Velencei-tó körül. Az apa-fia program viszont majdnem tragédiába torkollott, ugyanis a túra után hazafele, Balázs és Beni az M7-es autópálya belső sávjában haladtak, mikor a fiú biciklije leszakadt az autóról.

 

 

Szerencsére senkinek sem esett baja, viszont Beni kedvenc kerékpárját ott kellett hagyniuk az autópálya közepén. Balázs elmondta, még sosem érzett ilyen lelkiismeret-furdalást, mint mikor látta kisfiát, ahogy sírva köszön el kedvenc járgányától.

„Borzasztó az ilyen szülői lelkiismeret-furdalás!” 
 

Másnap mindent elkövetett Balázs annak érdekében, hogy előkerüljön Beni biciklije. Az Autópálya Felügyelet viszont azt mondta, a kerékpárnak már csak hűlt helyét találták.

Természetesen Janinak és Ferinek támadt egy jó ötletük, és rávették kollégájukat arra, hogy hívja fel újra az Autópálya Felügyeletet, hátha van náluk talált tárgyak osztálya.

A rádiósóok sajnos nem jártak sikerrel, viszont Balázs nagyon büszke volt kisfiára, aki igen hősiesen viselte a történteket.

#Celebklub#család#program#autópálya#bicikli#baleset#lelkiismeret-furdalás#sebestyén balázs#vadon jani#rákóczi ferenc#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk