Celebklub

Hajdú Péter: „Mindenki kap a pofájára, de én is oltok mindenkit!”

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 21. 10:59

Szeptember másodikán jön a Roast, ahol nemcsak Gansxta Zolee felé záporoznak majd a beszólások, de többek között Hajdú Péter is megkapja a magáét! Milyen volt a felvétel? A műsorvezető mindent elmesél!

Öt év kihagyással vadonatúj adással tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Roast. A roastmester, vagyis Kovács András Péter vezetésével az égetők persze nemcsak a célszemélyt (Gansxta Zolee), hanem egymást is megtalálják, így cinkelésben, savazásban, odapörkölésben abszolút nem lesz hiány, annak ellenére, hogy mottójuk a „csak azt égesd, akit szeretsz” lesz.

Így esett, hogy a roastolók között helyet foglaló Hajdú Péter is megkapta a magáét a humoristáktól, azonban sértődésről itt szó sincs, hiszen a műsorvezető elmesélte, nagyon jól érezte magát a felvételen:

„Megtisztelő, hogy ott lehettem!”
 

Volt itt felkészülés azért dögivel, mielőtt egymásnak estek, azonban így is minden a közönségen múlt: megvolt az esélye, hogy rosszul fogadják a poénokat. Nem statiszták ültek ugyanis a nézőtéren, így minden visszajelzés éles kritika is volt egyben. Persze, félelemre nem volt semmi oka Hajdúéknak:

„Egy nagyon jó csapatba kerültem: Hajós Andrástól kezdve, Ganxstán át, Kiss Ádámon keresztül Kovács András Péterig.”


A beszólások tehát ütöttek, a közönség – és természetesen a roastolók – pedig imádták a Gansxta központú bulit, ahol Hajdún kívül Szabó Zsófi és Hajós András is a Showderesek áldozataivá váltak!

Hogy mit mesélt még Hajdú a Roast-ról, a humoristákról és a céltábla-jelenségről? Nézd meg a Reggeli beszélgetését!

Kíváncsi vagy, milyen élcelődések és odapirítások várnak rád szeptember másodikán? Lesd meg itt a Roast oldalát, ahol megannyi kedvcsináló vár!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#roast#hajdú péter#ganxsta zolee#égetés#Reggeli#peller anna#lukács miki

Címlapról ajánljuk