Celebklub

Debreczeni Zita szörfözni tanul!

rtl.hurtl.hu

2017. július 11. 16:00

A fotós a Kanári-szigeteken nyaral újdonsült férjével, Gianni Annonival. Zita Fuerteventurán egy új sportággal is megismerkedett, Bódi Sylvi pedig még tanácsokkal is ellátta a szörfözni tanuló lányt.

Debreczeni Zitának régi vágya volt, hogy meglovagolja az óceán hullámait, és a minap megtette az első lépést célja elérése érdekében. A lány így nyilatkozott az első alkalomról:

"Első szörf óra! Első próbálkozás! Első póz! Kb 1,5 óra múlva óriási hiszti! Holnap remélem jobb leszek!"
 

Úgy tűnik, nem éppen úgy alakult az első szörfözés, mint ahogy azt szerette volna. Gianni kedvese több liter vizet nyelt a szörftanulás közben, a sós víz kimarta a szemét és a deszka jó pár kék-zöld foltot "varázsolt" a testére. Érthető, hogy ezek után kicsit kiborult... Bódi Sylvi azonban megpróbálta biztatni Zitát:

"Jó lesz az! Még kb. 200-300 ilyen alkalom, és utána szerelem lesz belőle, meglátod. Jegyzem meg, jól álltok egymásnak."

Zita ezek után beismerte, hogy Sylvi egy igazi hős.


Gianni és szerelme imád utazni, nemrég Olaszországban, majd Horvátországban jártak, tavasszal pedig Tunéziából posztoltak képeket, majd Balatonfüredre is ellátogattak. Ezúttal Fuerteventurán pihenik ki a hétköznapok fáradalmait a szerelmesek, és szemmel láthatóan kicsattannak a boldogságtól, ha egymás közelében lehetnek.
 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#debreczeni zita#gianni#fuerteventura#kanári-szigetek#nyaralás#utazás#szörf#Sport#extrém sport

Címlapról ajánljuk