Celebklub

Nézz bele Opitz Barbi első videóklipjébe!

rtl.hurtl.hu

2017. július 7. 15:30

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala, melyhez végre klip is készül! Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg a Végem című dal videoklipjének előzetesét. 

A Végem című számot két hónapja hallhatta először a nagyérdemű, és azóta a dal közel kétmilliós megtekintésnél jár a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Éppen ezért nem meglepő, hogy a rajongók már izgatottan várják, hogy megjelenjen a dalhoz készült videoklip.

 

A Story Extra stábja ott járt Barbi klip forgatásán, ahol az énekesnő boldogan mesélt az új kihívásról.

"Amerikai hangulatú videoklipet szeretnénk elérni, és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen különleges homokbánya ideális helyszín..."

 

 

Barbi elárulta, miről fog szólni a klip, és az is kiderült, hogy a lángoktól ölelt környezetben még egy szerelmi szál is kibontakozik.

Első ránézésre rögtön szembetűnik a klipbe fektetett rengeteg energia, az egyedi járgányok mellett motorosok, táncosok, és még tűzfújó is színesíti majd a látványt. A nagyszabású klip debütálására már nem kell sokat várnunk, de addig is íme a videoklip előzetese:

 

"És ímeee a Végem c. dalom VIDEOKLIP ELŐZETESE!  Nagyon szuper lesz! Mivel ez az első videoklipem, rendkívül boldog vagyok, és már alig várom, hogy megjelenjen a teljes videoklip! Remélem Ti is!"

 

 

Barbi első saját dalát Burai Krisztián írta. A népszerű zenészt a  Muzsika Tv Extra műsorának felvételén csíptük el, aki örömmel mesélt a Opitz Barbitól és a közös munkájukról.

Krisztián szerint Barbi egy őstehetség, és a Végem című dal nézettsége bebizonyította, mekkora erő lakozik ebben a kicsilányban. A zenész elárulta, hogy jelenleg Barbi második dalát készítik, amiben Krisztián is közreműködik...

 

 

Forrás: Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#x-faktor 2016#opitz barbi#végem#dal#klip#munka#premier

Címlapról ajánljuk