Celebklub

ByeAlex egy új klippel lepte meg rajongóit!

rtl.hurtl.hu

2017. június 26. 14:06

Június elején jelent meg ByeAlex és a Slepp első nagylemeze, ami a Szív(sz)Kill címet viseli, most pedig itt egy új klip is az albumon is megtalálható Az vagyok című dalhoz!

2017. június 9-én dobta piacra debütálő lemezét ByeAlex és a Slepp. Az albumon olyan dalok is megtalálhatóak, mint a Fekete, a Részeg vagy a Még mindig..., de számos új slágergyanús szerzemény is helyet kapott a korongon – az egyik például egy közös dal a Margaret Island énekesnőjével, Lábas Vikivel. Az albumborítót Amarilla, Alex húga álmodta meg.

Az Az vagyok című dalhoz a minap klip is készült, amit Schmidt Gergő aka Tembo, Alex egyik régi jó barátja készített, akivel közösen hozták létre a $£nKi$£ formációt. A videót Artim Rebeka animálta, aki a Lotfi Begivel közös B A B A B Ó-t és a $£nKi$£ x Marge - Popcorn, vodka, Sprite-ot is kidíszítette rajzaival.

Nézd meg a koncertfelvételekből összevágott klipet:

"Meglepi! Új dal-új klip, hogy beinduljon a fesztiválszezon! Lehet osztani, szeretni, akármi!"

Nemrég elkezdődött az X-Faktor válogatója, az első forgatási napon pedig az új műsorvezető, Kiss Ramóna, és a négy mentor, Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti meséltek előzetes várakozásaikról a tehetségkutató kapcsán.

Nézd meg exkluzív videónkat!
 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#byealex#dal#klip#videoklip#sláger#újdonság#X-Faktor#mentor

Címlapról ajánljuk