Celebklub

Opitz Barbi első saját dala meghaladta az egymilliós nézettséget!

rtl.hurtl.hu

2017. június 15. 14:00

A 2016-os X-Faktor győztesének májusban jelent meg első saját dala. Bár a slágergyanús szerzemény még csak egy hónapja van fent a legnépszerűbb videómegosztó oldalon, már most meghaladta a mágikusnak számító egymilliós megtekintést.

Habár a 17 éves Opitz Barbi még nemvolt szerelmes, nagyon magáénak érzi a 'Végem' című dalt.

"Szerintem nagyon szép a szövege, meg a dallamvilága is ennek a dalnak. Úgy gondolom, hogy egy jó előadónak mindenféle dalt át kell éreznie, attól függetlenül, hogy még nem élte meg azt az érzést. Régi álmom volt, hogy saját dalaim legyenek, nem is gondoltam volna, hogy ennyi idősen már meglesz... Rólam lett mintázva ez a dal. Én, mint egy félénk, szerény, távolságtartó lány, akihez át kell törni a falat, hogy jobban megismerjék, és meg tudjon nyílni érzelmileg." - mondta Barbi legújabb daláról.

Az 2016-os X-Faktor versenyzői májusban rádiós turnéra indultak, hogy személyesen mutassák meg az országnak saját szerzeményeiket. Dunántúli körútjukra a Story Extra stábja is elkísérte Lizát, Barbit és a Ham ko Ham tagjait.

A fiatalok hajnalban keltek, és egy nap alatt több mint 800 kilométert utaztak, Opitz Barbi pedig Szolnokon, Kecskeméten, Sopronban, Sárváron, Veszprémben, és Pécsett is bemutatta legújabb dalát.

"Mindennap azóta elgondolkodok, hogy úristen én nyertem meg az X-Faktort. Ez minden nap eszembe jut!" - mondta a verseny győztese, Opitz Barbi.

 


Az énekesnő a minap közösségi oldalán kürtölte világgá, hogy hamarosan megjelenik a 'Végem' hivatalos videoklipje is, ami már túl van az egymilliós megtekintésen.

 


"Aztaaaaa! Meghaladta az 1 milliós nézettséget a Végem című dalom! <3 <3 Annyira de annyira örülök annak, hogy 1 hónap alatt ilyen sokan meghallgattátok. Hamarosan megjelenik a videoklip is! <3 <3 <3 <3 :) Puszi, ölelés Nektek"

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#x-faktor 2016#opitz barbi#végem#győztes#dal#sláger#saját dal

Címlapról ajánljuk