Celebklub

Vajon kik küzdenek meg a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériájában?

rtl.hurtl.hu

2017. június 2. 10:34

Az RTL Magyarország vezérigazgatója a nyár első napján jelentette be, hogy hamarosan visszatér a képernyőre a csatorna nagysikerű dzsungel realityje. Így idén újabb hírességekért izgulhatunk, akik a szemünk láttára küzdenek majd meg  az elemekkel.

Molnár Andi, Erdei Zsolt, Keleti Andi és Falusi Mariann már bebizonyították, hogy ők a legstrapabíróbb celebek, ám a többieknek sem volt könnyű a küzdelem. 


Gáspár Beának például nem az állatokkal gyűlt meg a baja, hiszen saját bevallása szerint ő bármilyen élőlény közé bemerészkedik. Számára inkább az időjárás viszontagságai és az ivóvíz hiánya okozott komoly problémákat.
A Gáspár család nagyon élvezte a műsort; Győzikének például ez volt élete egyik legszebb nyaralása. Szeretett játszani és küzdeni. Ráadásul kereken 100 kilóval kezdte a játékot, és végül 84 kilóval tért haza a dzsungelből.


Emlékszel még Győzike és a kígyó esetére? Nehéz lenne elfelejteni…

Az ominózus jelenet a 18. perctől indul!


De nem csak a showman élte meg egy életre szóló élményként a kalandot. A viták és nehézségek ellenére Szabó Zsófi is újra beköltözne a dzsungelbe. Elmesélte, hogy nagyon komoly kihívás volt, hiszen tényleg fáztak, tényleg éheztek, tényleg csípték őket a bogarak és a hálózsákjuk is beázott. A Story Extra műsorvezetője azt tanácsolja az ötödik széria hírességeinek, hogy az utazás előtt minden gondjukat tegyék le itthon.

Természetesen Aurelio sem maradhatott ki, ha az emlékek felidézéséről van szó, hiszen ő büszkén vállalja, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! kamerái előtt vált férfivá…


Nézd meg a videót!

Celeb vagyok, ments ki innen! július 7-től minden hétköznap 16:00-kor az RTL Klubon!

 

Szabó Zsófi: "Aurielo, rajtad nincs gatya!"

#Celebklub#rtl#RTL Klub#Celeb vagyok, ments ki innen!#szabó zsófi#aurelio#gáspár győző#győzike#gáspár bea#dzsungel#valóságshow

Címlapról ajánljuk