Celebklub

Ráskó Eszter, a Showder Klub újonca máris a címlapokon!

rtl.hurtl.hu

2017. május 31. 15:59

A 19. évadánál tartó humor műsorban sorra tűnnek fel az új arcok, akiknek egy feladata van csupán: le kell nyűgözniük a közönséget. Eszter nemcsak ezt a lécet ugrotta meg, de a ruháit is ledobta egy magazinnak!

Sosem gondolunk bele, amikor a Showder Klub színpadán fellépő humorheroldokon nevetünk, hogy vajon mivel foglalkoznak amúgy. Honnan érkeztek? Miből merítenek ihletet, amikor neki kezdenek a poénkodásnak?

Ráskó Eszter az előző évadban érkezett a Showder Klubba, ahol friss arcként sem hagyta magát és még Dombóvári Istvánt is zavarba hozta. Mielőtt még bemutatkozott volna a színpadon Dombival elbeszélgettek egy kicsit magukról, a párosukról és a tökéletesen összeillő méreteikről:

Azóta újra ellátogatott a műsorba!

Eszter persze bármikor viccet csinál saját magából, legyen szó az alakjáról vagy éppen a munkájáról – szexuálpszichológusként és HR-vezetőként dolgozik ugyanis! A műsor második női fellépőjeként pedig tényleg nem fél egyetlen poéntól sem. Noha, a történeteit előre összeállítja, nincsenek betanult szövegei, a színpadon állva improvizál – úgy adja elő a sztorikat, ahogyan éppen érzi!

Felmerül azonban a kérdés: miért indult el a stand up comedy világába?

„Úgy éreztem, hogy valamiféle izgalomra vágyom, és hogy végre jól leégetném magam így egy ország előtt” – mesélte a Fókusznak.


Mindezek mellett most még merészebb terepre lépett, hiszen egy magazin címlapján szerepelt, nem is akárhogyan: egy szál body-ban. Egy női lap ugyanis felkérte, hogy szerepeljen a pozitív testkampányukban.

„Édesanyám szerint ez egy nagy bátorság volt, hogy ezt bevállaltam. Ő ezt sosem vállalta volna be. Apukám meg csak annyit mondott, sokat sejtetően, hogy ez a határ. Ennél nem lehet több dolgot levenni!”


Kíváncsi vagy, Ráskó Eszterre és a csodás címlapfotóira? Akkor nézd meg a Fókusz riportját!

Ha pedig egy kis Ráskó-humorra vágynál, akkor látogass el a Showder Klub oldalára!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#ráskó eszter#Showder Klub#humor#poén#újonc

Címlapról ajánljuk