Celebklub

Nádai Anikó: "Minden nagyon rendben van!"

rtl.hurtl.hu

2017. május 29. 11:40

Július 3-án a Film+2 átalakításával érkezik az RTL Gold! Vadonatúj tartalomként itt debütál Nádai Anikó önálló talk show-ja, az Anikó #show is.

Nádai Anikó a Reggeliben mesélt legújabb műsoráról, és a talk show okozta kihívásokról.

"Ez egy napi műsor lesz, egy civil talk show-t csinálunk, hétköznapi problémákkal foglalkozunk, amivel mindenki minden nap találkozhat..."

 

Bár a felvételek elkezdődtek, Anikó még mindig izgul az új feladat miatt, és úgy érzi, hogy nagy kihívás és egyben óriási felelősség idegen embereknek tanácsot adni.

"Ez nem úgy néz ki, hogy minden nap forgatunk, hanem erre azért kell idő, hogy felkészüljenek a szerkesztők is. Általában úgy néz ki, hogy négy napot forgatunk, aztán van egy hosszabb leállás, az pedig változó, hogy hány adást veszünk fel egy nap..."

 

Peller Anna kifaggatta Anikót, hogy mit csinál azokon a napokon, amikor nem dolgozik.

"Próbálok programokat szervezni, most például lent voltam a Balatonon a kutyáimmal, ha a fiam velem van, akkor pedig igyekszem nagyon tartalmasan eltölteni a közös időt..."

 

 


Anikó kisfia, Patrik két éves lesz augusztusban, és a fiatal anyuka teljesen odáig van érte, úgyanis szerinte minden elfogultság nélkül Patrik egy nagyon jófej, kedves kissrác. Legutóbb azzal kápráztatta el az anyukáját, hogy azt mondta neki:
 


"Anyu, ne menj dolgozni, nem kell pénz, nem kell meglepetés!"

 

 

 

Anikó reggel Facebook-oldalán is mesélt élete legnagyobb kihívásáról, sőt a nézők bepillanthattak az Anikó #show díszletébe is, ugyanis a műsorvezetőnő a vadonatúj logó előtt pózol.

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#nádai anikó#RTL Gold#anikó #show#talk show#premier#Reggeli

Címlapról ajánljuk