Celebklub

Férjhez ment a szupermodell!

rtl.hurtl.hu

2017. május 29. 16:00

Méghozzá nem is akárkivel házasodott össze a Victoria's Secret angyal!

Miranda Kerrt biztosan nem kell senkinek sem bemutatnunk. A világhírű modell az összes neves divatházzal dolgozott már együtt, és saját szépségápolási márkát is indított. A 34 esztendős szépség Orlando Bloommal három évig járt együtt, azonban 2013-ban különváltak útjaik. 2015-ben kezdett randizni Evan Spiegellel, aki a népszerű Snapchat alkalmazás egyik megálmodója. A milliárdos tavaly júliusban jegyezte el szerelmét, néhány napja pedig végre kimondták a boldogító igent.

 


Az esküvő állítólag szűkkörű volt, csupán negyven vendég volt hivatalos a nagy napra. A ceremónia előtt a családtagok és barátok Spiegel otthonában gyülekeztek, majd az ismeretlen helyen tartott szertartást követően visszatértek az ifjú pár rezidenciájának udvarába, ahol finom fogások várták a násznépet.

"Az esküvő egyszerre volt apró és mégis óriási. A szertartás és a lakodalom intim, de mégis bőséges és ízléses volt. Mirandának remek ízlése van, és pontosan tudta, hogy mit hogyan szeretne." - árulta el egy közeli forrás a People magazinnak.
 

Gratulálunk az ifjú házasoknak!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#miranda kerr#esküvő#lagzi#modell

Címlapról ajánljuk