Celebklub

Halle Berry 50 évesen is meztelenül hódít!

rtl.hurtl.hu

2017. május 18. 11:51

A színésznő a mai napig képes lesokkolni a követőit a szépségével, hiszen már az 50-et betöltve is csodásan néz ki. Ezt pedig nem is szégyelli: legutóbb olyan fotót posztolt, amitől leesett az „internet álla”.

A filmvilág rengeteg ikonikus szépséget adott már a világnak, megannyi szexszimbólum sétálgatott a nagyvásznakon, hogy elrabolják a férfi közönség szívét. Persze, itt most mellékesen feltehetnénk a kérdést, hogy mennyire lehet frusztráló egy színésznőnek, hogy a munkái nagy részében a külseje óriási szerepet játszik.

A hollywoodi szépségek között foglal helyet Halle Berry is, aki valószínűleg nem foglalkozik ezekkel a problémákkal, hiszen a szabadság és az önszeretet jegyében folyamatosan inspiráló szövegeket és képeket posztol az Instagramjára, amivel a követőit próbálja egy kicsit pozitívabb irányba terelgetni.

Így esett, hogy nemrég egy szinte teljesen meztelen képet tett ki magáról, a következő gondolattal:

„Elmondom nektek, számomra mit jelent a szabadság: nincs félelem.”


Persze, nem ez az első sokat mutató kép, ami bizonyítja, hogy ennyi évesen is bomba formában van a színésznő!

„Dolgozom magamon, egymagam, csak magamnak!”


És jól látható ezeken a felvételeken, hogy Ms. Berry tényleg megbékélt önmagával és teljes nyugalommal közvetíti a motivációs üzeneteit.


A csodálatos forma (és a mögötte rejtőző kiegyensúlyozottság) annak fényében is lenyűgöző, hogy a színésznő kétgyermekes anyuka, aki ráadásul első gyermekét, kislányát 42 évesen, kisfiát pedig 46 évesen hozta a világra.

Ma már nem annyira szokatlan, hogy a nők később vállalnak csak gyereket, persze kérdés, hogy ez mennyire számít felelőtlenségnek? A Fókusz Pluszban több ismert anyuka is mesélt döntéséről és a korkérdésről!


A Reggeliben Fejős Éva beszélgetett egy kicsit Peller Annáékkal: az írónő 50 évesen vállalta az anyaságot. Nemcsak a mindennapjairól mesélt, de tanácsokat is adott azoknak, akik hozzá hasonlóan később vállalnak gyermeket.
 

#Celebklub#RTL Klub#rtl#halle berry#meztelen#fotó

Címlapról ajánljuk