Celebklub

Felméri Péter is beállt a Showder-apukák közé!

rtl.hurtl.hu

2017. május 16. 15:27

Ha egy kis humorra vágyunk, akkor a Showder Klubosokra mindig számíthatunk, azonban a poéngyárosok élete sem szól állandóan a viccekről. Kiss Ádám után most Felméri Péter is örömhírt közölhetett a rajongóival.

A humorista is apuka lett, május 3-án megszületett kisfia, Bálint, aki sűrű napirendet állított a szülei elé, amiről legjobban Felméri Péter álmos szemei meséltek. Persze, még a pici érkezése előtt megkezdték a felkészülést, hogy mire is kell odafigyelni, ha kisbaba van a házban.

Erről mesélt is egy-két vicces történetet a Showder Klub színpadán:

Azonban a várakozás már nem tartott sokáig, a pici érkezését pedig a követőivel is megosztotta:

„Bementem az újszülött osztályra, azt' volt ott egy csecsemő, aki nagyon hasonlított rám. Hát ideadták, hogy hazahozzam! Bálintnak neveztük el”


A tündéri képet pedig egy még édesebb követte, amin apa és fia nyugiban kávézgatnak együtt:
 


Most viszont többet is mesélt az újdonsült apuka szerepről, hiszen beugrott a Reggelibe Peller Annához és Mikikéhez. Kiderült, hogy Bálint nem volt akkora meglepetés, hiszen a szülők már készültek rá, hogy gyerekük legyen.

„Az első 13 nap azzal telt el, hogy túléljük”


Péter persze nemcsak a nagy hírről és a leolvashatatlan terhességi tesztről mesélt, de a mindennapjaikról is. Sőt, még azt is bemutatta, hogyan megy neki a pelenkázás!

Kíváncsi vagy rá, mennyire profi Felméri Péter? Akkor lesd meg a Reggelis beszélgetést!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#Showder Klub#felméri péter#baba#apuka#Reggeli

Címlapról ajánljuk