Celebklub

Lilu: „Szerelmes vagyok”

rtl.hurtl.hu

2017. május 4. 10:09

A gyönyörű műsorvezető élete nem unalmas, ugyanis nemrég ő is részt vett a Magyar Everest Expedíciójában, ráadásul egy nem mindennapi utazáson van túl. Mutatjuk!

Nem is olyan régen ért véget a Keresem a családom! harmadik évada, és Lilu máris belevágott egy újabb kalandba, más néven a Magyar Everest Expedíciójába. Egyetlen nőként ő is megtette a híres „trekking” szakaszt, melyet Katmandu és az Everest alaptábor között másztak meg.

„A nőket szeretném képviselni ezen a túrán, hiszen nem csak férfiak tudják meghódítani az Everest alaptáborát. Sokan nem is tudják, de Ugyan Anita személyében már állt női magyar hegymászó a Csomolungma csúcsán. Természetesen kikértem a családom véleményét, hiszen egy nem mindennapi útra készülök.” 
 

 

 

A gyönyörű műsorvezető nem sokat tudott pihenni az elmúlt hónapokban, így úgy döntött, kisfiával együtt meg sem állnak Floridáig. A nem mindennapi utazásról rengeteg képet posztolt Lilu, melyeken bizony jól látszódik, mennyire fantasztikusan érezték magukat.

„Jó látni a világot, de megmutatni neki, az az igazi boldogság, és közben az arcát nézni” 
 

 

 

Természetesen, ha már Floridában voltak, akkor Disneylandet sem hagyhatták ki!

 

 

Lilu mindig is ügyelt arra, hogy kisfia ne kerüljön a nyilvánosság kereszttűzébe, emiatt a fotókon sosem láthatjuk teljesen. Mindenesetre a gyönyörű anyuka nagyon büszke fiára, sőt.

„Szerelmes vagyok”

 

 

Egyébként azt tudtátok, hogy a mesés Disneyland nemrég ünnepelte 50. születésnapját? Ebből az alkalomból rengeteg meglepetés várt a látogatókra, így többek között maga Johnny Depp állt be a viaszbábuk közé. 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#anya és fia#kaland#hegymászás#nyaralás#magyar everest expedíció 2017#disneyland#lilu#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk