Celebklub

Íme az ex-villalakók intelligenciaszintje

rtl.hurtl.hu

2017. január 30. 12:29

Emlékszel még arra a bizonyos iskolahétre, ugye? 2016 utolsó őszi hónapja éppen hogy csak elkezdődött, amikor becsengettek a Villában. Soma, Tivy, Vivien, Zsolti és a többiek ekkor bizonyíthatták a kamerák kereszttüzében tudásukat. Most azonban egészen más módszerrel derült fény arra, hogy mit rejt a kobakjuk.

VV Tivy: 


Hát valamilyen alapszinten biztos az vagyok. Igazából én nem foglalkozom ezzel a témával. A saját bizniszemben megállom a helyemet. 
Napi szinten telefonálok és tárgyalok igen komoly emberekkel, komoly karakterű emberekkel.


            
Nyilván mindenki más és más területen művelt. Valakinek persze van olyan, hogy minden területen művelt. Hát ők teljesen más kategória.


VV Soma: 


Hát nem tartom magam egy buta gyereknek, de nem is tartom magam egy lángelmének.

Szerintem az intelligencia szint mutatja, meg az IQ teszt, hogy ki mennyire okos, művelt,és hogy ki mennyi könyvet olvas például – mennyire tapasztalt a mai világban. 

 

VV Vivien: 


Nagyon tisztelem én az ilyen okos embereket, akiknek nagyon nagy a tudásuk. Általában nekem mindig csak a hülyeség marad meg. 

 


            
Általában hogyha elkezdtem valamit tanulni, vagy meg akartam tanulni - mondjuk nem tudom - valami történelmi dolgot, akkor általában mindig elkezdtem olvasni és mindig máson járt az eszem, úgyhogy nekem ez annyira nem jön össze.

 

VV Zsolti: 


Én már a műsor előtt is egy művelt és tanult embernek tartottam magamat. 


Azt gondolom, hogy olvasni mindenképpen szükséges és tudni az életedben, hogy mi a célod. Tudni azt, hogy egy gyorsétteremben szeretnél krumplit sütni vagy egy televíziós műsort vezetni.

            
Nagyon sokat tettem ezért. Tehát nem úgy születtem valószínűleg, hogy tudtam, hogy ki írta a Faustot.

 

VV Robin: 


Alapműveltségem megvan, de alapvetően nem gondolom azt, hogy én olyan hű de – hát nem is tudom, hogy mondjam… De nem érzem magam hülyének. 
Az élettapasztalatom, ami nagyobb, de a lexikális tudásomon van mit javítani. 

VV Anett: 


Elég tág fogalom, mert lehet, hogy valaki attól okos, hogy van három diplomája, sokat tanult. Vagy valakinek nagy az élettapasztalata. 
Az általános műveltség szerintem maga az élet. Maga az, hogy hogyan állsz hozzá a dolgokhoz, hogyan reagálsz dolgokra, hogyan éled az életedet.

VV Laci: 


Szerintem nem feltétlen a lexikális tudás mutatja meg egy embernek az intelligenciáját. Hogyha valaki tud beszélgetni, és káromkodásmentesen el tud mondani egy monológot, akkor szerintem az már intelligensnek számít a mai világban.

 

VV Iza: 


Attól függ, hogy milyen témakörben kell mondjuk megnyilvánulni.

 

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#ValóVilág#vv vivien#vv soma#vv tivy#vv zsolti#vv robin#vv iza#vv laci#vv anett

Címlapról ajánljuk