Celebklub

VV Zsolt: „11 éves koromtól állami gondozásba kerültem”

rtl.hurtl.hu

2017. január 25. 11:00

Ha lenne 30 másodperced arra, hogy összegezd életed kiemelkedő állomásaid, mit mondanál? Az ex-villalakók is válaszoltak erre a kérdésre, és igen érdekes történetek születtek.

Az ismerős dallamok 2002-ben csendültek fel először az RTL Klubon, azóta töretlen a ValóVilág nézettsége és sikere. Rengeteg játékos fordult meg a Villában, ahol a falak bizony mesélni tudnak, hiszen a lakók minden percét nyomon követték a kamerák.

Egyik évadra se panaszkodhatunk, a tévénézők szeme láttára születtek szerelmek, barátságok, és nem egyszer olyan hatalmas veszekedések, melyekről több napig beszélt szinte az egész ország. Sokszor akaratlanul is belesodródtunk a játékosok magánéletébe is, és kíváncsian hallgattuk, ha saját életükről meséltek érdekességeket.

Most a Story Extra kamerái előtt a volt Villalakók őszintén vallanak arról, milyen volt az életük a bent lét előtt és után.

Kattints a videóra!

#Celebklub#valóságshow#Játék#verseny#izgalom#magánélet#élettörténet#vv robin#vv zsolt#vv tivy#vv anett#vv laci#vv vivien#vv soma#ValóVilág#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk