Celebklub

A Konyhafőnök győztese meghódítja a világot!

rtl.hurtl.hu

2017. január 23. 10:29

Németh Ádám egy kis időre lelépett, de nem kell megijedni: csak úgy döntött, utazgat egy kicsit! Hogy hova? A cél Thaiföld és Kambodzsa! Szerencsére nem hagyta képek nélkül a rajongóit.

Emlékeztek még az érzelmes pillanatra, amikor a Konyhafőnök döntőjében – három óra főzést és egy háromfogásos menü elkészítését követően – bejelentették, hogy Wirgha Márk és Németh Ádám közül, ki lett a verseny legjobbja?

Könnyek, győzelmi mámor és igazán katartikus érzelmek törtek elő a versenyzőkből!

A győztes Németh Ádám lett, aki rengeteg tervvel indult neki a műsor utáni életének! A munka mellett persze egy kis kalandra is szakított időt és egészen Kambodzsáig utazott, hogy felfedezze az ottani kultúrát!

„Egy kicsit leléptem.... De ne csüggedjetek, küldöm a fotókat és gyűjtöm az inspirációt a 2017 évre”

Ahogyan Fördős Zé Vietnámban gyűjtött némi kulináris ihletet, Ádám is megleste a helyiek ételeit, köztük például az utcán vásárolt egy kis sóban sült halat:


Nézegetve a képeit és a hashtageket, egy igazi street food mennyországba került! Thaiföldre – azon belül is annak fővárosába, Bangkokba –, valamint Kambodzsába látogatott el.

És nemcsak a különleges fogások gyönyörködtették el, de a csodálatos látvány és az ott élő emberek is:

„Hálás vagyok az életnek, hogy ilyen áldott helyekre eljuthatok, és az élményeimet ennyi emberrel megoszthatom. Remélem, a ti szíveteket is megmelengetik ezek a Kambodzsai képek.”

 


Minket mindenképpen megindítottak a csodás képek, olyannyira, hogy elkapott minket a nosztalgia és újra Ádám boldog – győzelem utáni – interjúja után nyúltunk!

Kíváncsi vagy, hogyan mesélt akkor a terveiről? Kattints a videóra!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#németh ádám#A Konyhafőnök#utazás#étel#ihlet#kaland

Címlapról ajánljuk