Celebklub

Valóra vált Iszak Eszti álma!

rtl.hurtl.hu

2017. január 19. 9:30

A gyönyörű műsorvezető Amerikába utazott, hogy ellátogasson azokra a helyekre, melyekről eddig csak álmodni mert.

Nemrég arról számoltunk be, hogy mindenki irigykedik Iszak Esztire, aki összefutott a Jóbarátok sztárjával, a Ross Gellert alakító David Schwimmerrel. Azonban továbbra is tátott szájjal figyeljük a műsorvezető Instagramra feltöltött fotóit, ugyanis azóta ellátogatott Las Vegas-ba és Los Angeles-be is.

Esztinek nagy álma volt, hogy eljusson Hollywoodba a Universal Studios-ba:

"Ellátogatni a kedvenc filmjeim helyszíneire, belecsöppenni egy mesevilágba a Simpsons vagy a Shrek körzetben ahh, kimondhatatlan élmény volt... de az, hogy a nemrégiben megnyílt Harry Potter részlegen tényleg életre kelt a fantáziám, és azok között a kastélyok és vajsör árus boszorkányok között sétáltam, akik 12 éves korom óta léteztek a lelki szemeim előtt, valóban elmondhatatlan!"


A 29 éves lány azonban nem állt itt meg, és tovább folytatta álomutazását, melynek következő állomása Las Vegas volt. Eszti izgatottan vetette bele magát a város adta lehetőségekbe, ellátogatott az Eiffel-torony kicsinyített másához, majd betért egy kaszinóba, ahol életében először kipróbálta a félkarú rablót.

"4 dollàrbòl csinàltam 94-et, majd 0-àt! Jó üzlet volt!"


A műsorvezető azt is megosztotta követőivel, hogy milyen kellemetlen helyzetbe került a nevadai városban, amikor nem hitték el neki a kaszinóban, hogy elmúlt már 21 éves, és nem találta az útlevelét, hogy bebizonyítsa igazát. Nem lettünk volna a helyében!


Kíváncsian várjuk Iszak Eszti kalandjainak következő állomásait!

Forrás: Instagram

#Celebklub#iszak eszti#usa#amerika#las vegas#harry potter#hollywood#los angeles#kalifornia#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk