Celebklub

Az X-Faktor énekese nagy dobásra készül

rtl.hurtl.hu

2017. január 14. 13:46

Vince Aliz Liza a negyedik élő show-ból sajnos már nem juthatott tovább, de már akkor is úgy gondolta a fiatal lány, hogy nem fog bánkódni emiatt. Azóta sem tétlenkedik, kiderült, hogy egy igen különleges dologra szánta rá magát.

A jó értelemben vett különc lány az X-Faktor válogatóján azonnal magára vonta a mentorok figyelmét. Egyedi hangszíne és extrém megjelenése először megosztotta az ítészeket, de hamar bebizonyította Liza, ott a helye az élő show-ban. Később ezt Tóth Gabi is így gondolta:

A fiatal hölgy bevallotta, jobban szerette a saját dalait énekelni, persze ez nem azt jelentette, hogy ne tudott volna megfelelni a többi kihívásnak is.

Liza örömmel osztja meg rajongóival hétköznapjait, többször jelentkezett be élőben közösségi oldalán. Az egyik alkalommal elárulta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy részese lehetett az X-Faktornak, mert sokkal több emberhez juthatott el így a zenéje. Öt év múlva pedig már saját lemezt szeretne kiadni, és a dalain keresztül a benne rejlő érzéseket, gondolatokat szeretné átadni majd rajongóinak. Kattints a képre!

A legutóbb feltöltött képek alapján, pedig úgy tűnik, okunk van azt gyanítani, hogy Liza nagy dologra készül, énektanárhoz jár, és megállás nélkül írja az újabbnál újabb dalokat.

„Lassan összeáll egy nótára való...”
 

2017-ben folytatódik az X-Faktor! Ha úgy érzed, benned is ott rejtőzik az a bizonyos X, ne habozz, jelentkezz!

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#tehetségkutató#énekes#verseny#dalok#vince aliz liza#X-Faktor#tóth gabi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk