Celebklub

Őszinte vallomás – Egyedül él a Barátok közt sztárja

rtl.hurtl.hu

2017. január 12. 12:00

Kiss Péter Balázs szerencsés embernek mondhatja magát, a munkája a hobbija. A színészet mellett, ha teheti, Istenes Bencével és Puskás Petivel rúgja a bőrt, fut, és kifejezetetten szeret bulizni. 

A Mátyás király tér Illés Petijét nem kell bemutatnunk, a merőben kíváncsi és a kalandokat kedvelő fiú nem egyszer borította fel a lakók életét. Az ismert karaktert Kiss Péter Balázs alakítja, aki a szerep kedvéért költözött fel Budapestre. A sorozat merőben megváltoztatta a színész életét, ugyanis egy hihetetlen szerető közegbe került, ahol azonnal elfogadták és támogatták őt.

„Amikor bekerültem a sorozatba – akkor még nagyon nem tudtam, hogy mit tegyek, hogyan éljem az életemet – egy szerető közeg fogadott, amiért nagyon hálás vagyok. Családot kaptam.” 
 

 

 

Peti elárulta azt is, mióta ismert lett, azóta jóval több üzenetet kap közösségi oldalára ismeretlen lányoktól. Mindezek ellenére a színész egyelőre szingli, bár határozott véleménye van arról, hogy a külső még nem minden.

„A belbecs sokkal fontosabb, mint a külcsín, ugyanis hiába néz ki valaki jól, ha nem tudom elviselni, akkor bárhogy kinézhet, nem bírom elviselni.” 
 

 

 

Persze azért a külcsín sem utolsó, így a színész, ha teheti, a Duna-parton rendszeresen fut, illetve hetente focizik. És mi a véleménye csapattársairól, Istenes Bencéről és Puskás Petiről? A videóból kiderül, de annyit elárulhatunk, bizony nem kíméli a srácokat!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#magánélet#kapcsolat#szingli#színész#forgatás#kiss péter balázs#illés péter#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk