Celebklub

Mi történt? Lóri Dina nélkül ment el az álomnyaralásra!

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 12:30

A ValóVilág powered by Big Brother egyik játékosa, Lóri Thaiföldön nyaral. A nagyszájú srác rengeteg képet és videót posztol Instagram oldalára a téli kiruccanásról, mi pedig csak ámulunk és bámulunk, milyen gyönyörű helyen jár a VV8 Jokere.

Ki ne emlékezne a VV8 egyik legmeghatározóbb karakterére, Lórira?

A srác már a játék kezdete után két nappal feltűnően közeledett Dina felé, azonban a lánynak akkor még barátja volt. A fiatalok között izzott a levegő, azonban Lóri az első Párbaja előtt óriási hibát vétett, ugyanis szexben fogadott Evelinnel, nem törődve Dina érzéseivel.


Végül Evi és ő nem feküdtek le egymással, de a lánynak sikerült megmozgatnia Lóri férfiasságát. Bár megbeszélték, hogy a Sufniban történtek köztük maradnak, végül minden kiderült, és a szőke fiúnak ütött az igazság órája.

Lóri aztán szánta-bánta a történteket, és könnyek között kért bocsánatot Dinától, sőt még azt is elhintette, hogy feladná a játékot miatta.

 

Ekkor már Dina is nehezen tudta türtőztetni magát a fiú közelében, de mindketten rájöttek, hogy a szívnek nem lehet parancsolni, így szépen lassan egymásba gabalyodtak. 

Lóri megnyerte a Viki elleni Párbaját, aztán a kapcsolatukban kicsit felgyorsultak az események, ugyanis szülők lettek. 

 

Dina után Lóri lett a kiválasztott, Dávid pedig megvált a kék kendőtől, hogy Lóri bosszút állhasson rajta szerelme elvesztése miatt. Lóri nem élt a lehetőséggel, és Dina hiánya miatt Párbaj előtt feladta a játékot, így ő búcsúzott a játéktól.


Ez októberben történt, azóta pedig úgy tűnik, Dina és Lóri szerelme épp úgy lángol, mint a Villában.

Stabil kapcsolatukról árulkodik a rengeteg fotó, amit a közösségi oldalakra posztolnak, bár most néhány hétig kénytelenek nélkülözni egymást, ugyanis Lóri Thaiföldön nyaral. A srác a karácsonyt és a szilvesztert is kint töltötte a mesés Ázsiában.

Lóri gyönyörű helyeken jár, így nem csoda, hogy fotói felrobbantották Insta oldalát.

 

 

Bizony, Lóri nem vitte magával Dinát, a lány ugyanis már számolja a napokat, és alig várja, hogy újra láthassa szerelmét.

 

 

A távolság ellenére Lóri sokat gondol szerelmére, erről árulkodik ez a fotó is...

Lóri két hét múlva tér vissza az országba, addig pedig reméljük, a srác rengeteg képet posztol majd álom nyaralásáról, Dina pedig kibírja a még hátralévő napokat szerelme nélkül.

 

 

Még 2 hét és itthon van ❤ Siess haza szerelmem! ❤ #denizparis

VV Dina (@dinahornyak) által közzétett fénykép,

 

#Celebklub#ValóVilág#thaiföld#nyaralás#dina#szerelem#vv8#RTL Klub#rtl#rtlii

Címlapról ajánljuk