Celebklub

Ennyi volt: Pixa döntött!

rtl.hurtl.hu

2017. január 6. 14:20

A Story Extra kamerájának mesélt ByeAlex és Pixa közös  munkájukról és ismeretségükről. De természetesen a történet itt még nem ért véget…

Októberben közös dallal lepte meg az énekes és a DJ a rajongókat, amit azóta már több mint 1 millióan néztek meg a legnagyobb videó megosztón, közel 1000 lájkkal jutalmazva. A szöveg Alexé, de a zenét mind a kettőjük neve fémjelezi. De vajon hogy találtak egymásra?

„Nagyon régóta tudom már, hogy mit csinál ez az ember, meg hogy milyen sikeresebb produkciók mögött volt ott, mint producer. (…) Az RTL-ben elkezdtünk egyszer dumálni és tök jófejnek tűnt (…) mondtam, hogy van egy ötletem (…) és átküldtem neki a demót.”

 

Kiderült, hogy nagyon élvezték a közös munkát. Habár eleinte úgy tűnt, hogy nem lesznek kész egyhamar a dallal, mégis meglepően jól haladtak.  Az X-Faktor metnorát külön örömmel töltötte el, hogy egy másik énjét is megmutathatta a közönségnek, hiszen a Részeg című slágerük végre ezt is lehetővé tette a számára: kiderült, hogy ő is egy élni szerető figura.

A nagy premier előtt azonban nem csak ezzel foglalatoskodott ByeAlex, hiszen nyáron már javában kereste mentortársaival 2016 legsokszínűbb előadóját.

Így lehet zavarba hozni ByeAlexet!

 

Pixa pedig átértékelte az életét az elmúlt hónapokban és komoly elhatározás született meg benne: változtat az életmódján, ami tudjuk mivel jár… Kevesebb buli, több sport, egészséges életmód.

„Húzós volt a fesztiválszezon (…) jelzett a szervezetem, hogy elég lesz…”

 

Emlékszel még, hogy mi történt a Villában Pixa bulijában?

#Celebklub#pixa#byealex#zene#munka#dal#Életmód#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk