Celebklub

Szabados Ágnes legjobb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2017. január 2. 11:00

A gyönyörű műsorvezető csokorba gyűjtötte 2016 legmeghatározóbb momentumait és változásait. Lássuk, számára melyek voltak a legfontosabbak!

Az RTLII Híradó egyik műsorvezetője, Szabados Ági éve nagyon izgalmasan telt. 2016 összegzését megosztotta közösségi oldalán rajongóival is, ráadásul egy szuper fotó kollázst is készített az elmúlt 365 nap legjobb pillanatairól.

„A 2016-os év legnagyobb változása számomra az volt, hogy május óta az RTLII Híradóját is vezethetem, ezzel egyidejűleg megéltem egy partnercserét, valamint egy stúdióváltást. Voltam menyasszony (csak fotózáson), koszorúslány, volt rajtam pöttyös ruha, nőtt a hajam, görkoriztam újra, sok jót olvastam, és a tengert is láttam. Színes és érdekes volt a 2016-os évem. De érzem, hogy a 2017-es ennél is izgalmasabb lesz!”
 

 


A műsorvezető az olvasás szeretetére is felhívta a figyelmet, hiszen ez az egyik szenvedélye. Közösségi oldalán azt is megosztotta, milyen könyvek kerültek az útjába az elmúlt évben.

„Még egy számomra fontos visszatekintés. Íme, az idei olvasmányaim. Nem sok, alulteljesítettem, de majd idén..”

 


Ági, ha teheti minden év végén, a karácsonyi időszak beköszöntével, felhívja a figyelmet az adakozás fontosságára. Legutóbb Iszak Esztivel az oldalán egy ételosztáson vettek részt.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#szabados ági#Híradó#karácsony#összegzés#évzáró#önkéntes#iszak eszter#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk