Celebklub

Így reagált Tóth Gabi Opitz Barbi győzelmére!

rtl.hurtl.hu

2016. december 18. 15:21

Az énekesnő a harmadik X-Faktorban való részvételével végre győzelmet arathatott mentorként! Ezzel kapcsolatos gondolatait pedig közösségi oldalán is megosztotta, így most te is megtudhatod, mit szólt mentoráltja győzelméhez!

Tóth Gabi és a fiatal versenyző hétről-hétre egyre közelebb kerültek egymáshoz és persze a győzelemhez is, ehhez pedig mindkettőjüknek kitartásra és kemény munkára volt szükségük, mindezek ellenére, a próbák mindig jó hangulatban teltek, ahogyan a következő kép is erről tanúskodik!

Bár a lányok nemcsak gyakorlással töltötték együtt az idejüket, hanem közösen pihentek és szépítkeztek is. 

Így történt ez a finálé előtt is, amikor is Barbi egy különleges arcpakolással relaxálhatott a nagy megmérettetés előtt.

A kemény munkának és a pihentető szépség perceknek, pedig egyaránt meg lett a gyümölcse, hiszen Opitz Barbilett a 2016-os X-Faktornyertese!

Emiatt pedig mentora végtelen büszkeséggel és örömmel osztotta meg a következő sorokat, Instagramján:

"Számomra leírhatatlan boldogság amit érzek! A rengeteg munka gyümölcse, és a TI szeretetetek győzelmet hozott Barbinak! Örökké hálás leszek ! Ez nekem is egy hatalmas győzelem, hogy a 3. X Faktorom után nyertes mentor lehetek ezzel a kis csodalánnyal! Köszönjük!"

Na, és mit szólt a győzelemhez Opitz Barbara? Nézd meg a videót és te is megtudod!

Forrás: Instagram
Képek: Instagram

 

#Celebklub#X-Faktor#győzelem#mentor#verseny#tehetségek#tóth gabi#opitz barbara

Címlapról ajánljuk