Celebklub

A Barátok közt sztárja csodálatos helyen búcsúztatja az óévet – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. december 16. 15:25

A sorozat ismert színésznője, Nagy Alexandra imád utazni, és világot látni. Az óévet sem itthon tölti, viszont most nem egyedül vág neki az ismeretlennek, hanem édesanyjával és barátaival.

Nyakunkon a karácsony, mindenki versenyt fut az idővel, az ajándékokkal és az ünnepi fogásokkal. Nőként arra is odafigyelünk, hogy a hangulatos dekorációk mellett mi magunk és tündököljünk szenteste. 

A Mátyás király tér Aliza például imádja, hogy ilyenkor a családjával egyetemben kicsíphetik magukat, miközben megejtik a vacsorát, és szokásukhoz híven elmennek kedvenc helyükre koccintani.

„Mindenki kicsípi magát, csinos ruhával készül. A barátokkal összeülünk, vacsorázunk, játszunk, és el is szoktuk menni koccintani.” 
 

 

 

Természetesen a sminkről sem feledkezhetünk meg. Hogy ne ragyogjuk túl a fenyőfát, óvatosan bánjunk a csillogó festékekkel és kiegészítőkkel. Jó tudni, hogy az idei trend a fémesen csillogó szemhéjpúder.

„Sminkben igazából vagy száj, vagy szem, mert a kettő igazából már túl erős lenne. De mivel annyira nem vagyok jó szemfestésben, ezért inkább a számat szoktam erősebbre festeni.” 
 

 

 

A gyönyörű színésznő azt is elárulta nekünk, hogy a szilvesztert nem itthon fogja tölteni, ugyanis nem bír megválni kedvenc földrészétől, és így már biztos, Ázsiában tölti az óév utolsó napjait. Ha szeretnéd megtudni, Alexandra milyen ünnepi ruhákban pózolt a kameráknak, nézd meg a videót!

forrás/képek: Story Extra, Facebook
#Celebklub#ünnep#karácsony#divat#smink#ruha#újév#óév#buli#nagy alexandra#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk