Celebklub

Vadon Jani Aleskával, Nagy Ervin Balsai Mónival csapott össze a Playback Párbaj színpadán

rtl.hurtl.hu

2016. december 13. 11:30

Múlt pénteken újabb két pár versengett a Playback Párbajban. Ezúttal a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője, Aleska hívta ki párbajozni Vadon Janit, aki műsorvezetőként állandóan piszkálta a fiatal lányt, valamint a hoppon maradt Nagy Ervin is úgy döntött, hogy megmérkőzik a Comet-jelölt színésznővel, Balsai Mónival.

Válótársak színésznője, Balsai Móni először egyik tinikori kedvencével, a The Prodigy Firestarter című slágerével állt színpadra, majd Britney Spears bőrébe bújva butálkodott a gyönyörű művésznő.

"Nagyon nagy vágyam volt egy popsztár cicababát eljátszani egyszer, mert állítólag underground színésznőnek tartanak, és nagyon jó érzés, hogy most egy ilyen szexi cicuka lehetek!" - nyilatkozta Móni.

Nézd meg a színésznő tátika produkcióját!

Nagy Ervin első produkciójában a The Rolling Stones ikonikus karakterét, Mick Jaggert formálta meg, majd viccesebbre vette a figurát, és az LMFAO egyik klipjét keltette életre.

"Kedves nézők, kedves Móni! Kössétek fel a nadrágot, mert én nem fogom!" - nyilatkozta a párbaj előtt a színész.

A két színész Playback Párbaját végül Nagy Ervin nyerte, ugyanis a nézők az ő produkciója után őrjöngtek a legjobban. Itt azonban nem ért véget a show! Az RTL Spike-on folytatódott a műsor a negyedik adással, melyben Sáfrány Emese "Aleska" és Vadon Jani küzdöttek meg.

A Reggeli Show műsorvezetője először Sinead O'Connor egyik dalát adta elő, majd Prince-ként tátogott, így hatalmas fekete hajkoronával is megcsodálhattuk!

"Ebből az emberből áradt a szexualitás, és annyira lezser volt, annyira laza volt, annyira természetes volt minden mozdulata, minden gesztusa, hogy az valami hihetetlen!"

Nézd meg Jani produkcióját!

Aleska első produkciójában Ricky Martinként tátogott, majd Madonna szexi rózsaszín bodyját felöltve előadta a Hung Upot.

"Madonnát már pici korom óta nagyon szeretem. Ő az egyik kedvenc előadóm." - árulta el a lány.
 

A párbajt a nézők sikoltozása és ujjongása alapján végül Vadon Jani nyerte.

Kapcsolj most pénteken is 22:40-kor az RTL Klubra, majd 23:15-kor az RTL Spike-ra a legújabb részekért!

#Celebklub#playback párbaj#balsai móni#nagy ervin#sáfrány emese#aleska#vadon jani#szabó zsófi#gáspár laci

Címlapról ajánljuk