Celebklub

Nádai Anikó nehezen viseli a negatív kommenteket – INTERJÚ

rtl.hurtl.hu

2016. november 27. 11:00

A műsorvezetőről kevesen tudják, gyerekkora óta azzal küzd, hogy egyszerűen képtelen hízni, és neki is vannak olyan napjai, mikor semmi se teszik magán. A fiatal anyuka őszintén vall félelmeiről és önmagáról.

Nádai Anikó kifejezetten csinos és talpraesett műsorvezető. Most épp a ValóVilág powered by Big Brothert vezeti társával, Istenes Bencével. Közben neveli kisfiát, és ha ideje engedi, próbál egészségesen főzni, mozogni is hízni.

 

 

Bizony, hízni! Sokan bele se gondolnak, de pont ugyanolyan nehéz felszedni pár kilót, mint leadni, abszolút alkati kérdés ez.

„A súlyommal van problémám, és nálam általában pont az, hogy túl sovány vagyok. Ezt elég sűrűn meg is jegyzik. Sokszor nem is gondolnák az emberek, hogy nekem ez egy kényes téma igazából.”


A gyönyörű műsorvezető most azon van, hogy ne csak a kevésbé egészséges ételektől hízzon. Nagyon szeretne odafigyelni a helyes táplálkozásra és a mozgásra. Habár egyáltalán nem lehet könnyű összeegyeztetni mindent.  Mostanában mást is észrevett magán Anikó, sajnos be kell látnia, hogy egyre többször olvassa a kommenteket, amiről azt mondja, hogy nem szabadna, mert könnyen a szívére veszi azokat.

 

 

A teljes interjút itt tudod megnézni:

forrás/képek: Facebook, Story Extra
#Celebklub#műsorvezető#híres#fiatal#anyuka#munka#negatív komment#nádai anikó#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk