Celebklub

Klippremier – Sebestyén Balázs dalra fakadt!

rtl.hurtl.hu

2016. november 10. 10:59

A minap hatalmas meglepetés érte a Tóth lányok és a Morning Show műsorvezetőinek rajongóit, ugyanis egy közös produkcióban köszönnek vissza az említett művészek. Nem titok, hogy Geszti Peti és a Rapülők újra összeállt, viszont az már igen, hogy ennek örömére született egy videoklip, melyet garantáltan nem tudsz végignézni ujjongás nélkül.

Már megint történelmet írnak Balázsék, de pont ezért szeretjük őket. Nem riadnak meg semmitől sem, főleg, ha őrültködésről van szó. Így legújabb projektjükbe is beleadtak apait-anyait. Ki ne emlékezne Geszti Péter egyik leghíresebb formációjára, a Rapülőkre. A 90-es évek egyik legismertebb csapata most újra összeáll. De nem is akárhogyan! 

 

 

Ennek örömére hatalmas meglepetés várja majd 2017. február 25-én a csapat rajongóit. Geszti Peti, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor óriási bulival készülnek, melyet olyan sztárfellépők fognak megkoronázni, mint Tóth Gabi és Tóth Vera.

Kedvcsinálóként készült egy videoklip is, melyben az énekesnőkön kívül Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, Szolnoki Péter és a Fool Moon legénysége is szerepet kapott. 

Nézd meg a nem mindennapi produkciót!

Ha már a humornál és a szórakozásnál tartunk, akkor ne felejtsétek el, november 18-tól új részekkel jön a Gyertek át!

Kattints a videóra!

 
forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#banda#nosztalgia#debütál#rapülők#sebestyén balázs#rákóczi ferenc#tóth gabi#tóth vera#geszti péter#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk