Celebklub

Ónodi Eszter életében először futott versenyen

rtl.hurtl.hu

2016. október 10. 12:18

Az Aranyélet színésznője a hétvégén felvette futócipőjét, és a Budapest Maraton keretein belül tíz kilométert futott.

Október 9-én délelőtt 10 óra 15 perckor több ezer ember rajtolt el a Hősök teréről, hogy lefussa a Budapest Maraton könnyített útvonalán a 10 kilométeres távot. Köztük volt Ónodi Eszter is, aki frissen és energikusan állt a rajthoz. A színésznő a futást megelőzően egy képet is megosztott közösségi oldalán:

 


Eszter a fotó elkészülte után nem sokkal levette pulóverét, felragasztotta rajtszámát és nekiiramodott a tíz kilométeres távnak. A futást követően a büszke színésznő az éremmel a nyakában pózolt:

 


A színésznő nemrég arról nyilatkozott a Híradó riporterének, hogy mit jelent számára a futás, és milyen gyakorisággal űzi ezt a sportot.

"Heti kétszer-háromszor járok kocogni. Versenyen még sohasem indultam, nem futottam még betonon és ennyi ember között. Van egy bejáratott útvonalam, szóval ez mindenképpen új dolog lesz számomra. [...] Imádom a monoton dolgokat. Nem csak fizikailag esik jól a futás, hanem mentálisan is. Sokszor segített nekem átjutni bukkanókon, és mélységesen kikapcsol."

Ónodi Eszter is jelölt a Comet 2016-on a legjobb színésznő kategóriában. Ha ma még nem tetted meg, szavazz kedvenceidre ide kattintva!

Forrás: Facebook
#Celebklub#comet 2016#ónodi eszter#maraton#futás#budapest#Sport

Címlapról ajánljuk