Celebklub

Tóth Gabi elárulta, hogy miért váltott szőkére

rtl.hurtl.hu

2016. október 5. 16:30

Az X-Faktor női mentora néhány hete megszabadult fekete tincseitől, és szőkére váltott. Most az is kiderült, hogy miért!

Tóth Gabit egy hónapja még fekete frizurával láthattuk, azonban az énekesnő az utóbbi hetekben szőke hajkoronájáról posztolt képeket a közösségi oldalán. Az X-Faktor mentora nemrég fodrásznál járt, és Sári Kata ezúttal szőke tincseket varázsolt neki.

 

Egy pillanat...,

Amikor arról kérdeztük Gabit, hogy miért váltott hajszínt, azt mondta, hogy frissességet akart vinni az X-Faktoros megjelenésébe, és persze a három mentortársának is szeretett volna kedveskedni.

"Meg kellett fiatalodnom emellé a három nagyon modern és trendi srác mellé. Ezzel valahol nekik is kedveskedtem, hogy lássák, nem vagyok befásult mentorasszony a veteránok közül. Szerettem volna egyfajta frissességet az X-Faktorba!"
 

 

Egy pillanat...,

Az immár szőke énekesnő is jelölt a Cometen a legjobb női előadó, valamint a legjobb dal kategóriában "Ez vagyok én" című slágerével. Ha szerinted Tóth Gabi érdemelné meg leginkább a Comet gömböt, szavazz!

Ide kattintva tudod leadni voksodat!

Képek forrása: Instagram
#Celebklub#style#tóth gabi#X-Faktor#comet 2016#szőke#haj#frizura#trend#hajszín

Címlapról ajánljuk