Celebklub

A Barátok közt szereplője a rajongók segítéségét kéri!

rtl.hurtl.hu

2016. október 4. 12:53

Kiss Péter Balázs pár hete ízlelgeti a közösségi oldal finomságait, és úgy tűnik, egyre jobban élvezi is a dolgot. Legutóbb például egy igen cuki ügyben kérte ki a követőinek véleményét.

A színész nemrég úgy döntött, belevág a social media világába, és elindítja hivatalos oldalát. Peti elhatározásának kiváltképp a rajongók örültek, kevesebb, mint egy óra alatt több mint százan lájkolták őt.

Annyit biztosan állíthatunk, hogy igazán érdekes és izgalmas dolgokat oszt meg magáról a színészpalánta. A legutolsó posztjában például a rajongók segítéségét kérte. Szerintünk nem lehet dönteni az ügyben, de egy próbát megér. Ti melyik szőrgombócot választanátok?

Egyébként nemcsak Petinél vannak „cicagondok”. Dorának és az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Király Petinek is megesett a szíve az árva kiscica láttán, ezért úgy döntöttek, hogy gazdit keresnek neki, ám végül megtartották a kisállatot.

Azt tudtátok, hogy a híres humorista, Dombóvári István imádja a cicáját? A házi kedvenc, Ingrid olyan jól van tartva, hogy saját közösségi oldalt is kapott.

Dombi sosem pihen, most épp Nádai Anikóval készülnek egy közös projektre. A Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gálájának lesznek a műsorvezetői. Meg is kérdeztük őket, hogy mit szólnak a közös munkához, illetve azt is, mit szólnak a jelöltekhez. 

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#színész#közösségi oldal#cicák#döntés#humor#kiss péter balázs#dombovári istván#király peti#sorozat#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk