Celebklub

Őszinte vallomás – Debreczeni Zitát rengeteg támadás érte!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 14. 12:15

A gyönyörű modell mostanában inkább a kifutó másik oldalán áll, és fotós karrierje igencsak felfelé szárnyal. Rögös út vezetett idáig, de ehhez a kemény és durva kritikusok is kellettek.

Ha Debreczeni Zitára gondolunk, azonnal a kecsesség és a nőiesség jut róla eszünkbe. De talán ez nem is baj, hiszen a 35 éves modell bárhol is jelenik meg, mindenkit levesz a lábáról.

 

Egy pillanat... on Sep 13, 2016 at 1:35pm PDT

Mostanság azonban kicsit hanyagolja a modellkedést, mert más utakra lépett a fiatal lány. Lassan három éve, hogy megszerezte fotógráfus diplomáját, melyre nagyon büszke. Úgy tűnik, a hobbinak indult kattintgatás mára már hivatássá vált.

 

Egy pillanat... on Jul 20, 2016 at 2:14pm PDT

A fotós elárulta, ha menetközben nem éri őt annyi támadás és sértegetés, akkor nem itt tartana.

„A mai napig iszonyatosan hálás vagyok azoknak az embereknek, akik támadtak. Ha nincsenek rosszakaróim, akkor most valószínű nem ülök most itt, ebben a stúdióban.” 


 

 

Egy pillanat... on Aug 31, 2016 at 9:07am PDT

A rengeteg negatív kritika arra sarkallta a modellt, hogy bebizonyítsa, nem véletlen áll a fotómasina mögött. A szakma iránti szeretete és profizmusa képein látszódnak leginkább. Egyszerűen imádja, ha kisbabákról készíthet jobbnál jobb felvételeket.  

 

Egy pillanat... on Sep 12, 2016 at 8:43am PDT

Nagyon örülünk annak, hogy munkafronton Zita rettentően jól van és élvezi, amit csinál, ellenben a magánéletében sajnos adódnak problémák, amikkel egyáltalán nem tud kibékülni. 

Ha érdekel, mi húzódik a háttérben, kattints a videóra! 

 

#Celebklub#munka#modell#Karrier#fotózás#diploma#magánélet#debreczeni zita#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk