Celebklub

Lépten nyomon a Red Hot Chili Peppers-be botlunk!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 31. 17:00

Az amerikai zenekar a napokban ad koncertet Budapesten, de már jóval előtte megérkeztek fővárosunkba, ahol úgy járnak-kelnek, mintha ők maguk is idevalósiak lennének. Mi pedig ennek csak örülünk, hiszen így nagyobb az esély arra, hogy mi is találkozzunk velük!

A rajongók nagy örömére az együttes egyébként 20 év után először ad koncertet Magyarországon!

Így történhetett meg az is, hogy a világ egyik legismertebb rock zenekara egyszer csak egy magyar banda koncertjén is megjelent, mondván hallották a zenét és kíváncsiak voltak rá. Valamint a magyar zenészeknek abban a megtiszteltetésben is része lehetett, hogy a Red Hot Chili Peppers kért tőlük egy CD-t és a fellépésükre is meghívta őket!

Az álomba illő találkozás mellett vannak földhözragadtabb pillanatok is, ilyen volt a Street Kitchen műsorvezetőjének,Havas Dórának is az esete, amikor is azután futott össze a zenekar frontemberével, Anthony Kiedisszel, hogy az autójára kerékbilincset tettek.

Az ínycsiklandó receptjeiről híres lánynak, ezzel egy csapásra jobb lett a napja, és a következőket fűzte közösségi oldalán posztolt képéhez:

“Napom két képben: kaptam egy kerékbilincset, elbőgtem magam, erre átölelt Anthony Kiedis. Nem engedte, h lefotózzam. De nagyon cuki volt. Ott megy. I've chosen a life of picture free existence - mondta. Haha”

 

A photo posted by Lila Füge (@lilafuge) on

Nézd meg a videót, hogy megtudd, milyen érzés, ha az ember koncertjére a világ legnépszerűbb zenekara toppan be!

#Celebklub#Street Kitchen#red hot chili peppers#havas dóra#koncert#meglepetés#kerékbilincs

Címlapról ajánljuk