Celebklub

Történelmi pillanat – 20 év után újra Budapesten a banda!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 29. 12:30

Egy rajongónak nincs is nagyobb ajándék, mint mikor kedvencét élőben láthatja a színpadon játszani. Így egy álom válik most valóra, a Red Hot Chili Peppers egy egész estét betöltő koncertet ad.

Az amerikai együttes 1983 óta pengeti a húrokat és sikerük azóta is töretlen. Bár kevesen tudják, hogy a "csillogásért" igencsak megküzdöttek a fiúk. Személyes tragédiák – heroin túladagolás – és többszörös újjászületés után érett be annyira a zenekar, hogy a 90-es évek második felére már tényleg a nagyok sorába állhattak. 

Hihetetlen az a tény, hogy az 1996-os koncertjük óta nem jártak Magyarországon, pedig mint kiderült, a hatszoros Grammy-díjas banda legalább 15 éve ott szerepel a szigetes kívánságlista élén.

 

Egy pillanat... on

Viszont most eljött a pillanat, hogy a maga teljes valójában láthassuk a Red Hot-ot szeptember elsején, illetve másodikán, ugyanis kettő koncertet adnak. A banda legújabb lemezével - The Getaway - érkezik. Az albumról elsőként kikerült szám a Dark Necessities lett, melynek a zenei stílusa, mint ahogy a fiúknál lenni szokott, funk metal. A muzsika és a hozzátartozó dalszöveg egy fantasztikus utazásra invitálja a hallgatóságot. A klip pedig egyenesen zseniális!

​Egyébként 2011-ben nagy hírverésre adott okot, mikor a zenekar bejelentette, hogy újra turnézni fog. Az interjú alatt a fiúk egyfolytában viccelődtek, a riportert is jól megizzasztották. Hogy mi is történt?

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Instagram 
#Celebklub#történelmi pillanat#banda#zenekar#rajongók#örömünnep#csodálat#red hot chili peppers#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk