Celebklub

Bemutatjuk ByeAlex húgát!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 29. 16:23

Az X-Faktor újdonsült mentora a hétvégét testvérével, Amarillával töltötte, aki aranyköpéseivel mosolyt csalt mindenki arcára.

Ha eddig nem ismertétek volna, bemutatjuk nektek Márta Amarillát, ByeAlex húgát, aki afféle művész szerzetnek tartja magát. Az Amiizmus néven futó lány 2012-ben kezdte el munkásságát. 

"Első körben, annyi volt pusztán a célom, hogy önmagamat szórakoztassam egyszerű, és kifejező figuráim használatával, amelyeket én csak "minimalok" néven aposztrofáltam. Aztán, ahogy az eszközkészletem növekedett, az én fantáziám is egyre messzebb kalandozhatott."
 

Amarilla nemrég hazalátogatott Londonból, hogy két hetet eltöltsön Magyarországon testvérével. ByeAlex az elmúlt napok Facebook posztjait elnézve igyekszik minden idejét vele tölteni. Így születtek meg a következő vicces bejegyzések is, amik Ami aranyköpéseivé váltak:

Alex: Imádok hegyre fölmenni, hegyi utakon vezetni.
Amiizmus: Imádom a Chanelt, meg a Diort.

Úgy tűnik, hogy a lányt nem csupán a művészet, de a divat is foglalkoztatja. Nem beszélve az állatokról, akik olykor megbőszülhetnek.

"A húgom (Amiizmus) tegnap a következőt mondta a képen látható állatról, kellemes szabolcsi akcentussal: "Ezzel vigyázzatok, mert ha megbőszül, akkor ez k*rva gyors!"

A következő képen megcsodálhatjátok a már sokat emlegetett lányt, aki hatalmas napszemüvege mögé bújva is gyönyörű!


És íme egy kép a testvérpár legutóbbi közös ebédjéről:


Ha kíváncsi vagy, hogy Alex mire vágyik még a finom falatokon túl, nézd meg a következő videót!

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#byealex#humor#vicc#szépség#testvér#művész#húg

Címlapról ajánljuk