Celebklub

Ettől még ÉNB Kristóf is óvja a tetoválni vágyókat – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 26. 13:00

A szerelem vak, mondják. Bizony, abban a csodás állapotban az ember hajlamos megőrülni, és olyan eszement tetteket véghezvinni, melyeket később jól meg is bán. Vigyázat, cikis sztáros tetkók jönnek!

Napjainkban már egyre elfogadottabb az a tény, ha valaki „meg van jelölve”. Sőt, egy gyönyörűen kidolgozott grafika vagy rajz akár egy művészi alkotással is felérhet. A tetoválás eredete sok-sok évezredre nyúlik vissza. A kezdetlegesen felvitt tintás alkotások nemcsak díszítőelemként szolgáltak, hanem izgalmas jelentésekkel is bírtak.

Mostanra szépen kifejlődött a technika és kimondhatjuk, divattá vált varratni. Igaz, előnyben vannak azok az emberek, akik nem hétköznapi életet élnek. A sztárok közül számos zenész és színész testét borítják a „festett” alkotások. Tóth Tibi, a Hooligans gitárosa jól tudja, milyen is ez. Ha egyszer elkezdi az ember... nem tudja abbahagyni.

„Minden részem tetoválva van, az egész előlap megvan, a hátam megvan, a két karom, a jobb lábam, és a bal combomon van egy bikaviadal.” 
 

 

Egy pillanat... on


Első látásra nem is vennék észre, hogy a kemény rocker bőrén akadnak olyan minták, melyek mosolygásra adnak okot.

„Van rajtam teljesen bugyuta hülyeség is. Például ezen a karomon mesefigurák, a másikon mindenféle halak és fejek vannak.”

 

Egy pillanat... on

Tibivel is előfordult már, hogy megbánta az adott tetoválását. A zenész például egykori szerelmének monogramját örökítette meg magán. Időközben Dukai Reginával szétmentek, így az „R” betű azóta már el is tűnt a bal lábáról.

 

Egy pillanat... on

Az Éjjel-Nappal Budapest híres tetoválója, Kristóf is arról mesélt, hogy munkája során rengetegen kértek már tőle szerelmi „pecséteket”, melyeket többen megbántak, és azóta már korrigáltak. 


A cikis tetkók alól néha a külföldi sztárok sem mentesülhetnek. Hogy melyik híresség viselte a legkellemetlenebb szerelmi „zálogot” testén, az a videóból kiderül.

Kattints! 

forrás/képek: Story Extra, Instagram
#Celebklub#tetoválás#művészet#divat#kapcsolat#szerelem#szakítás#lézeres kezelés#énb marci#tóth tibi#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk