Celebklub

Mi történik? Újabb sztárpár szakított!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 25. 16:41

Furcsa dolog söpör végig a hazai zenészvilágon, ugyanis sorra szakítanak kedvenceink párjaikkal, nemcsak Ganxsta Zolee és Dobrády Ákos vált egyedülállóvá a nyár távoztával, de a népszerű zenekar frontembere is a szinglik táborát erősíti mostantól.

Először Fluor Tomi követőinek szúrt szemet, hogy egy csinos barna lány gyakran tűnik fel a rapper képein, éppen ezért már nem titkolhatták sokáig kapcsolatukat. Így Fluor Tomi és kedvese, Lotti a közösségi oldalán fedte fel, hogy együtt vannak, miután az Angliában tanuló lány hazaköltözött, és semmi sem akadályozta őket, hogy szabadidejük minden egyes percét együtt töltsék.

 

A photo posted by Fluor Tomi (@fluortomi) on


Most pedig a szemfülesek azt vehették észre, hogy egyre kevesebbet látni a fiatal lányt. Ezen pedig nincs is mit csodálkozni, hiszen aWellhello tagja rengetet dolgozott idén nyáron, neki ugyanis a fesztiválszezon nemcsak a nyaralásról, bulizásról és pihenésről szól, hanem a kemény munkáról is.

 

A photo posted by Fluor Tomi (@fluortomi) on


A zenekar pedig akkora népszerűségnek örvend, hogy mindenegyes magyarországi fesztiválon jelen volt, ezért teljesen érthető, hogy a szerelmeseknek nem maradt ideje egymásra. Fluor maga is bevallotta, a karrierje vetett véget kapcsolatuknak, mivel az énekest annyira lekötötte a sok munka és utazás, hogy nem tudott kellően foglalkozni barátnőjével.

 

A photo posted by Fluor Tomi (@fluortomi) on

Nézd meg a videót, hogy többet megtudhass Fluor Tomi szakításáról!

Forrás: Story Extra
Képek: Instagram
#Celebklub#szerelem#dobrády ákos#fluor tomi#wellhello#fesztivál#szakítás#Karrier#munka#zenész

Címlapról ajánljuk