Celebklub

A csinos híresség balesete miatt volt kénytelen új hobbi után nézni!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 22. 16:00

A modell az extrémsportok szerelmese, ám ezúttal romantikusabb kikapcsolódás felé vette az irányt és szorgalmasan gyakorolta az eddigieknél kreatívabb kedvtelését.

Bódi Sylvisajnos kényszer pihenőre került, ugyanis a szörfözés megszállottját olyan baleset érte, ami miatt a sztár nem mehetett vízbe!

A modell egzotikus hajóútját ez idáig csupán sérülése árnyékolta be, amit össze kellett varrni, de szerencséjére rögtön kéznél volt egy orvos, aki amellett, hogy ellátta, azt tanácsolta a bombázónak, egy időre kerülje a vizet és ezzel együtt a vízi sportokat is a varratok miatt. Így a szexi celebritás úgy döntött új időtöltést keres!

 

Egy pillanat... on

Ekkor esett a választása a gitározásra, ugyanis Sylvi régi álma, hogy megtanuljon hangszeren játszani. Úgy tűnik, a sikerélmény sem maradhatott el, hiszen a sztár boldogan osztotta meg gondolatait és élményeit közösségi oldalán:

„Hiányzott a szörfözés... Viszont felfedeztem egy gyönyörű új világot: a hangszerek világát. Nagyon régi álmom, hogy megtanuljak játszani egy hangszeren, s ezen a hajóúton végre megtettem az álmaimhoz vezető első lépéseket.”

 

Egy pillanat... on

A posztból kiderül az is, hogy a híresség mikor is szeret leginkább új hobbijának hódolni, illetve az is, hogy valószínűleg ez még csak a kezdet:

„A kedvenceim a délutáni naplementés gitár órák voltak. Egy pohár vörösborral a kezünkben felmentünk a hajó tetejére és miközben gyönyörködtünk a lélegzetelállító naplemente látványában, tanultam az alap akkordokat. Idővel egyre szorosabb és szorosabb lett a kötelék köztem és a gitár között... Nem tudom, hogy merre fog vinni engem ez az út, de az biztos, hogy nagyon élvezem a tanulást és a lelkem nagyon boldog, amikor gitározom.”

 

Egy pillanat... on

Ki tudja, még a végén a természet és az extrémsportok kedvelője inkább a színpad felé veszi az irányt és rocksztár lesz?

Nézd meg a videót és te is megtudod, mi volt Bódi Sylvi poggyászában, mikor a Maldív-szigetekre készült!

Forrás:Facebook,Instagram
Képek:Instagram
#Celebklub#bódi sylvi#extrém sport#szörf#egzotikus#víz#baleset

Címlapról ajánljuk