Celebklub

Trendi ékszertippek - Megmutatjuk, mit viselnek a sztárok!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 11. 8:00

Az ékszereket, kiegészítőket mindenki imádja, így vannak ezzel kedvenc hírességeink is. Most megmutatjuk, miket viselnek ők!

Legyen az csillogó vagy matt, nyaklánc vagy fülbevaló, bármelyik kiegészítőt is említsük, egy biztos, soha nem elég belőlük. Ám nagyon fontos hogy mit mivel párosítunk. Összeszedtünk nektek néhány tippet, mellyel garantáltan sikert arathattok, egyenesen sztárjaink tolmácsolásában!

A nyakékekről muszáj szót ejteni! Nádai Anikó például egy egyszerű, fehér színű felsőt ezzel a gyönyörű harsány nyaklánccal egyből csinossá varázsolhatjuk. Sőt az ilyen típusú ékszerek jobban is mutatnak egy egyszerű ruhadarabbal kombinálva.

Tóth Vera, a Kicsi Óriások egyik csapatkapitánya egy letisztult, elegáns stílusú nyaklánccal dobta fel fekete felsőjét.

 


Debreczeni Zita napszemüvege egyszerre véd az UV sugaraktól, és emellett megkoronázza a gyönyörű fotós megjelenését.

 


Ha egy kicsit a rockosabb stílus áll hozzánk közelebb, jöhetnek a bőrcuccok! Itt a jelszó a mértéktelenség. Tóth Andi karkötőgyűjteménye egyszerre trendi és vagány!

 


Néha az egyszerűbb több! Ezt az elvet vallja Szabó Zsófi is. Egy apró fülbevaló, és színben hozzá passzoló ékszeróra ugyanúgy feldobhatja ruha szettünk, mint egy nyaklánc vagy karkötő!

 


A Story Extra műsorvezetője egyébként hatalmas kihívás előtt áll. Részt vesz ugyanis párjával, az ősszel induló Nyerő Páros című realytiben. Nyolc pár költözik be egy villába, hogy megmutathassák, ők az igazán nyerő páros, a főnyereményért azonban egymással is meg kell küzdeniük.

Aggodalomra semmi ok, a Story Extra című műsor sem marad műsorvezető nélkül. A stafétabotot Gál Petra a Fókusz kolleganője vette át, akit a stúdióban Zsófi vezetett körbe.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#tóth vera#kicsi óriások#szabó zsófi#story extra#gál petra#nádai anikó#debreczeni zita#tóth andi#ékszer#kiegészítő#divat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk