Celebklub

Sztárok, akikkel együtt bulizhatsz a Szigeten!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 11. 20:00

A fővárost is elérte a fesztivál-láz, így most megmutatjuk nektek, hogyan buliznak kedvenceink, és kik azok, akikkel nemcsak a színpadon, de a tömegben is találkozhatsz.

A csinos anyuka ezúttal mixerként bizonyíthatta rátermettségét a fesztiválon. Az ott készült képet pedig meg is osztotta közösségi oldalán, amin az egykori X-Faktoros is feltűnik:

„A Koktélakadémián kevertünk egyet Kocsis Tibóval”

 


De nemcsak a volt műsorvezető, hanem a Farm háziasszonya, Nádai Anikó is kilátogatott már tegnap a fesztiválra:

„Végreee!! Hello Sziget”

A hazai sztárvilág férfi tagjai sem riadtak vissza a rosszidőtől, a két sorozatsztár stílszerűen a Budapest felirat előtt lőtt egy szelfit:

„Nem számít az eső, mi már kint vagyunk a Szigeten Lalival!”

 


Az év egyik legfelkapottabb fesztiválja viszont még csak tegnap vette kezdetét, így ma is bulizni vágyók tömkelege fogja megszállni a Hajógyári Szigetet, köztük például a fellépő Punnany Massiffal. A népszerű hip-hop banda videón keresztül mutatta meg követőiknek a színpad varázsát, illetve a kulisszák mögött is körbe mentek, ahogyan az aktuális hangulatot is átadják a felvételen:

Ha pedig nem tudnád, hogyan dívik felöltözni az idei év legnagyobb bulijáa, akkor lesd megAleska (Sárfány Emese) fesztivál szettjét:

„Irány a Sziget Fesztivál"

 

Egy pillanat... on

 

Nézd meg a videót, hogy megtudd, miért a Sziget Európa egyik legmenőbb fesztiválja!

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#ada#X-Faktor#Farm#nádai anikó#kocsis tibor#punnany massif#sziget fesztivál#aleska

Címlapról ajánljuk