Celebklub

Iszonyatosan megleptük az X-Faktor egyik mentorát – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 3. 12:20

A Story Extra a minap váratlanul bekopogtatott Puskás Peti otthonába. Az énekes épp lecsót evett, és talpraesett házigazda módjára szépen körbevezette a stábot gyönyörű lakásában. Mindeközben rengeteg történetet mesélt magáról és családjáról.

Most már nem titok, hogy a tehetségkutató zsűrijének tagjai és a versenyzők lassan megkezdik a Mentorházas forgatásokat. Istenes Bence, az X-Faktor műsorvezetője már posztolt is egy fotót az egyik helyszínről!

Kattints a képre, és megtudod, milyen poénokat eszelt ki Bence!

Mindezek előtt a minap kiderült Petiről, egyáltalán nem jön zavarba a kamerák kereszttüzében, sőt! Míg kedvesen válaszolgatott a feltett kérdésekre, addig otthonában körbevezette a stábot, és úgy tűnt, nem tudnak kifogni az énekesen.

 

 

Habár a másik felet sem kellett félteni, riporterünk felbátorodott, és se szó se beszéd, nyíltan faggatta arról az énekest, hogy Istenes Bencének lehet-e jó tanácsot adni a gyereknevelés terén.

A mentor válasza pedig:

„Istenes Bencének csak jó tanácsokat lehet adni gyerekneveléssel kapcsolatban.”


Természetesen Peti eközben bőszen mosolygott a bajsza alatt. A két sármos férfi jó barátságot ápol, és előszeretettel ugratják egymást ott, ahol csak tudják.

 

Egy pillanat... on

Az interjúból az is kiderült, hogy mi a legféltettebb titka a The Biebers frontemberének, illetve azt is megtudhatod, mi Peti kedvenc táncmozdulata a színpadon.

Kattints a videóért!

képek: Instagram
#Celebklub#verseny#interjú#mentor#magánélet#titkok#énekes#X-Faktor#puskás-dallos peti#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk