Celebklub

Lecserélték Sebestyén Balázst?!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 2. 10:30

A Morning Show tegnap reggeli meglepetés műsorvezetője a Barátok közt egyik kedvenc színésznője, Kiss Ramóna volt, akit jól "megizzasztottak" a fiúk, és még egy játékban is részt kellett vennie.

Igencsak meglepődhettek a rádióműsor hallgatói tegnap hajnalban, ugyanis a megszokott trió helyett – Balász, Jani, Feri – egy női hang szólalt meg. Hamar kiderült, hogy a sorozat Zsófia ült a mikrofonok mögé.

A szép szőkeséget, aki nem először szerepelt a reggeli műsorban, nem lehetett zavarba hozni. Az aktuális kollégák próbálták kihúzni a színésznőből, hogy a karakteréhez képest milyen az igazi Rami. A lány annyit elárult, Zsófi egy kitalált karakter, ami nem ő. A nézők viszont hajlamosak összemosni a szerepet és a valóságot. Így történhetett meg, hogy kihívták a rendőrséget az éppen vásárló Ramónára. A sorozatban éppen akkor tűnt el Zsófi és mindenki őt kereste.

 


A beszélgetés során kiderült, a fiatal lány nem csak jó tulajdonsággal rendelkezik. A alkalmi műsorvezető elárulta féltett titkát: "kronikus késő vagyok". A kiesett időt Rami azzal kompenzálja, hogy a saját jeleneteinek szövegeit fejből fújja, így kétszer olyan gyorsan végeznek a forgatással, mint más szereplővel. 

Janiék nem voltak félősek, belecsaptak a szerelem téma közepébe is. Gyorsan kiderült, Rami nem a foglalkozás és a külső alapján választ férfit, ő inkább a „meglátni, és megszeretni” kapcsolatok híve.

 


„Az életemben igenis volt már szerelem első látásra.”


A színésznő kitért az amerikai utazására is, arra, hogy jól esett kiszakadnia a mókuskerékből, és másfél hónapot más közegben eltölteni. A rengeteg tapasztalat mellett Rami magáról is sokat tanult. 


„Nagyon lokálpatrióta vagyok. Az utazás tanulsága, az, hogy nincs majd, most van.”

Ha érdekel, milyen élményekkel gazdagodott még Ramóna, kattints a képre! 

 


A műsor közben feltűnhetett a hallgatóknak, hogy Jani és Rami igencsak kedvelik egymás humorát, ami nem véletlen, hiszen nem először „dolgoztak” együtt, ugyanis a Gyertek át szombat este! műsorában közösen szerepeltek. 

Hogy mi történt közöttük a Gyertek át szombat este! adásában, itt tudod megnézni. Kattints a videóra! 

forrás/képek: ClassFm, Facebook

 

 

#Celebklub#reggeli műsor#rádió#színésznő#magánélet#Karrier#szerelem#lékai-kiss ramóna#sebestyén balázs#vadon jani#rákóczi feri#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk