Celebklub

Bébibumm, trollkodás és Eb-láz – Ezek történtek a héten!

rtl.hurtl.hu

2016. június 26. 18:00

Végre balzsamosak az esték, szívesen kimozdulunk, és most van is miért. Töretlen a magyar foci csapat sikere, közben sztárjaink is örömtáncot járnak. Ki apuka lett, kit szimplán csak megtréfáltak kollégái. Itt hozzuk a hét eseményeit!

Bizony ám, töretlenül szárnyalnak hazánk fiai. A magyar csapat gyönyörűen zárta a csoportmérkőzéseit - csoport elsőként jutottunk tovább a nyolcaddöntőbe. A francia lapok pedig egyenesen a kapusunkért vannak oda, azonbelül is Király Gábor szürke – kabala – szabadidő nadrágjáért. Büszkeségből, esetleg csodálatból, avagy mind a kettőből, de itthon is elszabadult a tréningnaci őrület.

Az X-Faktor mentorai se maradtak ki a szurkolásból. Nézzétek:


És mit üzen Tóth Gabi és Puskás Peti a magyar válogatottnak? Csak nálunk láthatjátok a mentorszobába készült felvételt. Kattints a képre, és mindent megtudsz!

 


Oh hát itt még nem ért véget az örömóda. Vastag család háza táján most kezdődött el igazán az ÉLET, Tamásnak megszületett ugyanis kisfia, Samu. A szerencsés nagybácsi egy nagyon kedves videoüzenettel köszöntötte a kis jövevényt.

Még szerencse, hogy már kipróbáltuk Tomi főzőtudományát:

De nem csak Tomiéknál járt a gólya, Kiss Ádám humoristánkat is meglátogatta. Igen, kislány érkezett hozzájuk!

Ha már a vicces embereknél tartunk, akkor nem hagyhatjuk ki Istenes Bence egyik trollkodását sem. Javában zajlik az X-Faktor előválogató, így a zsűri éjt nappallá téve dolgozott. A huncut műsorvezető itt használta ki az alkalmat. Egy elcsent mobiltelefonnal mi mindent lehet csinálni...


A hetek csak repülnek, ami bizonyos szempontból rossz, de abból viszont jó, hogy hamarosan a ValóVilág powered by Bigbrother műsorának válogatója is elkezdőik. Ők voltak az első jelentkezők:

 

 

forrás: Instagram

#Celebklub#heti összefoglaló#foci#gólyahír#sztárok#izgalom#tóth gabi#istenes bence#vastag csaba#kiss ádám#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk