Műsorújság
RTL Most

Vastag Csaba nagybácsi lett!

Az X-Faktor első évadának győztese egy tündéri videóban köszöntötte az új családtagot, és persze öccsét, Tomit.

Úgy tűnik, hogy a szerdai nap – pontosítva, június 22-e – egy nagyon fontos nap lett hazánk fiainak: nemcsak a magyar csapat újabb EB-s brillírozásának örülhetett mindenki, de a nagy ovációban egy apróság is érkezett közénk.

Megszületett Vastag Tamás kisfia, Samu!

A büszke apuka azonnal meg is osztotta az örömhírt a követőivel. A posztban az apaságról és a végtelen boldogságáról írt mindenkinek:

„Drága barátaim! Az egész nap olyan hihetettlen volt :) Lehet, hogy már hallottátok, de szeretném megosztani veletek, hogy megszületett a kisfiúnk :) Nem tudom elmondani nektek, hogy mennyi érzés kavarog bennem. :) Hálás vagyok a sorsnak, Istennek, hogy átélhetem ezt a csodát. Arról már ne is beszéljünk, hogy mit játszottak a fiúk ma este :) Köszönöm, hogy vagytok nekem! Samu :) Köszönöm, hogy minket választottál”

A boldog bejelentést a nagy tesója, Csaba sem hagyhatta szó nélkül, aki egy videóüzenetben gratulált Tominak a következő szöveggel:

„Emlékszem a napra , amikor megszülettél ... , és most Te is Apa vagy :) Őszintén Gratulálok Nektek”

Tomival legutóbb a Story Extrában találkozhattunk, ahol - mondhatni - megkezdte a felkészülést az apaság egyik későbbi szakaszára és fakanalat ragadott. Könnyű fogások ide vagy oda, annyi biztos, hogy az énekes végre megkapta álmai szerepét!

Ha kíváncsi vagy, hogyan boldogult a konyhában, kattints a videóra!

Gratulálunk az apukának és az egész Vastag családnak!
 

Képek: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon