Celebklub

Így trollkodta szét Istenes Bence Tóth Gabi Instáját

rtl.hurtl.hu

2016. június 22. 16:15

Már javában zajlik a X-Faktor hatodik évadának válogatója. A zsűri több száz versenyzőt néz meg ilyenkor, úgyhogy a szorgos munka közepette nem árthat egy kis provokálás. Ugye, Ben?

Hogy miért ne hagyjuk őrizetlenül a telefonunkat, ha az RTL Klub műsorvezetője a közelben van? Inkább nem is magyaráznánk, egyszerűen csak megmutatjuk, hogy járt Tóth Gabi tehetségkutató egyik zsűritagja.

Ennyi magyarázatot fűzött hozzá a provokatív fiú:

„tothgabiA legjobb musorvezeto a vilagon!!! Orulok, h vele dolgozhatom” 

A kép pedig:

 

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on


A kis huncut Istenes, bátor lépés volt a részéről. Szerencsére, az énekesnő gyorsan vette a lapot és egy kis idő múlva feltöltötte válaszvideóját közösségi-oldalára. Szép kis revans, gratulálunk, Gabi! Megsúgjuk, érdemes a háttérben nézelődő alakokat - Gáspár Laci, Puskás Peti, ByeAlex - is megfigyelni! 

 

A video posted by tothgabi (@tothgabi) on


Hogy lesz-e folytatás? Nem tudni, de biztos számíthatunk még egy-két csalafintaságra, főleg ha Istenes Bencén múlik. A verseny elkezdődött, pörögnek az események. Elindult a 2016-os X-Faktor forgatása! Nézd meg, mennyien vettek részt a megnyitón! Óriási buli volt.

 

#Celebklub#trollkodás#poén#műsorvezetők#zsűri#tehetségkutató#istenes bence#tóth gabi#gáspár laci#byealex#x-faktor 2016#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk