Celebklub

Tóth Gabit megénekeltette Mr. Big!

rtl.hurtl.hu

2016. június 13. 16:20

Múlt héten mindenki bepörgött, hiszen bejelentették az X-Faktor következő szériájának mentorait. A négy ítész között újra ott köszönhetjük Tóth Gabit, aki a hétvégén izgalmas sztár-kalandba keveredett.

A gyönyörű énekesnő szereti megosztani a rajongóival élete minden pillanatát, legyen szó egy romantikus kirándulásról, fellépésről, takarításról vagy éppen egy nagy X-bejelentésről.

Az elmúlt pár nap pedig még pörgősebben alakult Gabi életében: kezdődött minden legújabb videóklipjével, melyet egy hete tett közzé és a rajongók azonnal körbeugrálták örömükben.

Ezek után robbant a hír: megvannak az X-Faktor legújabb – és eddigi legfiatalabb – mentorai Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex személyében. A nagy bejelentésnél természetesen az RTL Online kamerája is jelen volt, ahol a készülődéstől egészen a nagy leleplezésig követte a mentorokat:

Miután kiderült minden, végre mindegyik mentor szabadjára engedhette gondolatait és mesélhetett a rá váró kihívásokról. Meg is tették, mindannyian a közösségi média különböző platformjain kommunikáltak a rajongóikkal a témáról. Volt, aki videóüzenetben, mások hosszú sorokban meséltek a dologról.

Az X-láz közepén azonban történt még egy felejthetetlen duett Gabi életében: a Szex és New York sorozatból és filmekből ismert Chris Noth – vagy ahogy mindenki ismeri: Mr. Big – kérte fel, hogy énekeljenek együtt. A színészt látszólag lenyűgözte Gabi hangja, miközben az I’ve Got You Under My Skin című dalt énekelték. Sőt, kimondhatjuk, hogy zavarba is jött Gabi csodás hangjától.


Gabi a következő szöveggel tette ki a videót:

„Mr Big felkért egy duettre! Megtisztelő volt.... #mrbig #chrisnoth #velemakartènekelni #készvagyok ! aztán ezután még énekeltünk!”


És persze, a dal tovább is folytatódott:


A performansznak természetesen egy nagy ölelés lett a vége!

Ti is felkérnétek a mentort egy duettre?

Képek: Instagram

#Celebklub#tóth gabi#mr. big#chris noth#duett#éneklés#X-Faktor#mentor

Címlapról ajánljuk