Műsorújság
RTL Most

Mit tettek az X-Faktor mentorai?

Túl vannak a hivatalos nagy bejelentésen, így már nekik sem kell tovább titkolniuk, hogy milyen szerepet töltenek majd be idén a műsor életében. Most pedig nézzük meg, mit tettek a leleplezés után!

Tóth Gabi szinte közvetlen a sajtótájékoztató után kürtölte világgá közösségi oldalán az örömteli hírt:


„Már nem titok! Újra Mentor leszek! X-Faktoooor!”


Ezt követően pedig élőben jelentkezett be, hogy még személyesebbé tegye visszatérésének hírét.

ByeAlex viszont nem videóban, sőt ezúttal nem is dalban mondta el érzéseit és véleményét, hanem hosszú sorokba szedte Facebook oldalán:


Szóval, IGAZ a hír!
Életem jelen pontján belevágok és mentor leszek az X-faktorban. A mai sajtós eseményen is sokakban merültek fel kérdések, ezért most nektek is összefoglalózom itt néhány fontosabb gondolatomat...
1. Miért?
Sokan kérdezték ma, "miért vállaltam?"
Nem volt könnyű döntés. Egyébként sem az van, hogy az RTL felhív, hogy "gyere tesó, van itt meló!", hanem hosszas castingolás történik a műsorra. Meglepett engem is, hogy a tv ilyen 'alteres' arcokkal is számol, mint magam vagyok.
Ezzel mondjuk az RTL lazán felvállal egyféle kockázatot, mert tévéügyileg senki sem tudja igazán milyen leszek: még én sem!
De annak ellenére, hogy sok hetet forogtam ezen a mentorságon, izgatott a téma. A mifélénk az a fiatal, aki ezerrel kritizál mindent. Persze otthonról, kényelmesen. Én magam is a tehetségkutatók nagy kritizálója voltam (és főleg most leszek is), de hoppá(!) kaptam egy lehetőséget, hogy "nesze hülyegyerek, innen pofázz, innen mutogass!" És ím' vállaltam.
2. Mert hiszem, hogy általam ez a műsor kap egy másik olvasatot, hogy elégedettek lesztek velem, hogy jó mentor lehetek.
Hiszen megnyertem egy DALT, lenyomtam egy Eurovíziót, megküzdöttem sok haragosommal, és felépítettünk a barátaimmal egy szépen működő zenekart, a ByeAlex és a Sleppet. Sokat megéltem, van mit mesélnem, azt hiszem, átadnom is.
3. Legyetek majd velem, drukkoljatok, mert ez amúgy egy izgalmas, de nehéz kaland. Ismertek... Nem fogok kertelni, olyan leszek amilyen... De azért szeretném, ha szeretnétek... "Ezért minden: önkínzás, ének..."
4. Egyébként pedig: pörögnek a koncertek, júniusban például, elkaphattok bennünket a VOLT-on is!
Alex


Mai fotója alapján pedig úgy tűnik, hogy ismét valami igazán fájdalmasra vállalkozott: újabb tetoválás került egyik testrészére…


Puskás Peti is közvetlen a sajtóesemény után posztolt Facebook oldalára, méghozzá a már rutinos műsorvezetővel, Istenes Bencével:


„Tadaaaam! Egy büszke és nagyon izgatott mentor és a Na végre itt a nyár című dal világhíres előadója látható a képen.”


Majd azt is megosztotta követőivel, hogy mikor jelentkezik be élőben, hogy Gabihoz hasonlóan, ő is „szemtől-szembe” meséljen élményeiről.

Gáspár Laci a készülődés közben lőtt egy – tőle már megszokott - tükör szelfit magáról a Vár ötcsillagos szállodájában, ahonnan együtt indultak a mentorok luxusautókkal a nagy bejelentésre.

 

 


De természetesen a csoport szelfi sem maradhatott el Istenes Bencével és ByeAlexszel:

 

 

A sztori végét pedig már biztosan ismered, de most megnézheted azt is, hogy mi történt a kulisszák mögött!

 

forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon