Celebklub

Az EB-n készül Pamkutya legújabb videója?

rtl.hurtl.hu

2016. június 12. 18:00

Kedvenc sztárjaink is szurkolói lázban égnek. Istenes Bence kisfiával együtt nézte meg az Eb nyitómeccsét, Fekete Pákó pedig azt is megjósolta, ki nyeri a bajnokságot! De vajon miben mesterkednek Pamkutyáék?

Lassan egy hete, hogy óriási tömeg búcsúztatta a Liszt Ferenc repülőtéren a magyar labdarúgó válogatottat, amely negyvennégy év után jutott ki a péntek este kezdődő futball Európa Bajnokságra. Ami pedig számunkra a legfontosabb: kedden ismét Európa-bajnoki mérkőzést játszik válogatottunk! Dzsudzsák Balázsék megosztották velünk, hogyan készült a csapat az EB-re.

Hírességeink is nyomon követik a sporteseményt, és ezt rajongóikkal is megosztják az interneten.
Istenes Bence a nyitó mérkőzést kisfiával szurkolta végig, ezt pedig meg is örökítette egy tündéri fotóval.

 


Az X-Faktor műsorvezetője szerint hamar eljön a nap, mikor Natannal már együtt focizhatnak, és azt is elárulta, elképzelései szerint mi lesz kisfiából!

Tücsi egy szexi szurkolói mezt öltött magára, így bíztatva csapatunkat.

A Pamkutya formáció tagjai igazán szerencsésnek mondhatják magukat, ugyanis a keddi mérkőzést élőben követhetik nyomon. Legújabb paródiájukat kameránk előtt készítették, most pedig ígéretet tettek, hogy a meccsről is készül egy videó!

 


Fekete Pákó állítása szerint látnoki képességekkel rendelkezik, és azt jósolja,  Magyarország Európa-bajnok lesz! A híresség komolyan felkészült az EB-re,  szurkolói himnuszt írt, és a dekázást is gyakorolja.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints a videóra!

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#istenes bence#pamkutya#tücsi#fekete pákó#pákó#eb#európa-bajnokság#foci#futball#labdarúgás#szurkoló#magyar#magyar csapat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk