Celebklub

Nagyon csúnyán lebukott a Barátok közt egyik sztárja

rtl.hurtl.hu

2016. június 9. 21:30

Néha sajnos előfordul, hogy azt hisszük, senki se vesz észre minket, és épp azt csinálhatjuk, ami jól esik. Csak mindeközben villan a vaku, és örök emlék marad az, amiről inkább mélyen hallgatnánk.

A kamerák tűzében lenni nem egy könnyű dolog, mert néha mindenki elbújna a világ elől. Főleg ha épp ellenállhatatlan késztetést érzel a bizarr dolgok iránt, mint a sártócsa, az iszapos helyek, netán a homokos, földes, füves talaj.

A Mátyás király tér egyik legaranyosabb, legokosabb szereplője, Cuki pont így járt. Épp kedvenc elfoglaltságával töltötte az idejét, mikor egy  lebukós kép készült róla, melyet a Barátok közt Facebook oldalán is megnézhetsz. 

Sokszor a sorozat színészei, Nyári Dia, és Józan László is szeretnek a négylábú barátaikkal lenni. Mint a kép is bizonyítja, a két, azaz a négy jóbarát mindig belekeveredik valamilyen nagyszerű kalandba.  

Azt azért kiemelnénk, hogy nemcsak Dia és Laci barátok, hanem a sorozat három gráciája is nagyon kedvelik egymást az életben. Nézd meg, hogy mit mesél Borbáth Ottília, Sztárek Andrea és Mezei Léda. Kattints a videóra! 

Forrás/Képek: Facebook

#Celebklub#sorozat#kutyus#lesifotó#kaland#józan lászkó#nyári dia#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk